Ευχαριστήριο της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαιδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» για την ανακαίνιση του παιδότοπου του Παιδιατρικού τμήματος

16 Ιουνίου 2020
11:18

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαιδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» επιθυμεί να εκφράσει και δια του τύπου τις θερμές ευχαριστίες της προς όλους τους Ιδιώτες και τους Ελεύθερους Επαγγελματίες της πόλης, οι οποίοι συνέβαλαν οικονομικά και με προσωπικές εργασίες στην ανακαίνιση του παιδότοπου του Παιδιατρικού τμήματος.

Οι κινήσεις αυτές αναδεικνύουν το βαθύ νόημα της Ανθρωπιάς και της Αλληλεγγύης και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ
»

2 σχόλια

  • Κ.ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΟΙΣΤΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΗ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ.π.χ.ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ, ΩΡΛ,ΓΑΣΤΡΕΝΤΟΛΟΓΙΚΗ, ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ κλπ.ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

  • Μπράβο βρε παιδιά!!!!! Μια όμορφη γωνιά στους μονοτονους χώρους ενός νοσοκομείου! Γεροί και δυνατοί να είστε!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.