Κυβερνώ τον τόπο μου (αφιερωμένο στις νομενκλατούρες της Δυτικής Μακεδονίας) (του Θεόφιλου Παπαδόπουλου)

16 Ιουνίου 2020
11:35

Για να σταθείς στην Κοζάνη. Για να έχεις ρόλο στα Δ.Σ., στο Π.Σ., στην Δυτική Μακεδονία, στην Πατρίδα, πρέπει να ξέρεις την Μακεδονία, να ξέρεις την Ελλάδα.

Να ξέρεις τι είναι Ελληνισμός. Διαφορετικά δεν είσαι χρήσιμος πουθενά. Ανήκεις στις γιάφκες των κομμάτων.

Το κυβερνώ σημαίνει προβλέπω. Δεν ισχύει μόνον για τον κόσμο της πολιτικής αλλά και της οικονομίας. Όταν αυτό αγνοείται δεν αργεί να έρθει το κλάμα. Στον τόπο μας δυστυχώς ήρθε και μάλιστα πολύ νωρίς. Αυτό συμβαίνει με την βίαιη απολιγνιτοποίηση.

Υπάρχει μεγάλη ολιγωρία, συντηρητικότητα, ανεπάρκεια. Δεν υπάρχει σοβαρότητα και ευθύνη απέναντι σε αυτό που ζούμε αυτό το διάστημα.

Οι νέες τοπικές εξουσίες που αναδείχθηκαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές δείχνουν να βρίσκονται έξω από τα «νερά» τους. Ο τόπος μας οδηγείται στην καταστροφή. Δεν έχουν ακόμη κατανοήσει την κρισιμότητα της περιόδου.

Κρίμα…

Σημείωση: Η πολυήμερη επίσκεψη στην Δυτική Μακεδονία του Κωστή Μουσουρούλη, Συντονιστή του σχεδίου δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης, είναι ο προπομπός της καταστροφής του τόπου μας.

Δρέπανο 16 Ιουνίου 2020

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Πολίτης

2 σχόλια

  • Σιγά ρε Θεόφιλε. Βάστα τ’ άλογα. Υπάρχει καμιά κυβέρνηση που να θέλει το λιγνίτη στην περιοχή; Οι μισοί κάτοικοι της περιοχής δεν περιμένουν τίποτα απ’ τη ΔΕΗ παρά μόνο πληρώνουν τα ακριβότερα τιμολόγια της Ευρώπης στο ρεύμα. Καλό θα μας κάνει.

  • ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΔ….ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΚΟ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.