kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Τοποθέτησαν ένα κομμάτι, μαύρο, ύφασμα στον ανδριάντα του Πτολεμαίου του Λάγου, ως ένδειξη πένθους, για τη συμπλήρωση 2 ετών από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών (Φωτογραφία)

17 Ιουνίου 2020
07:48

 

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών η διαδικτυακή ομάδα “Πτολεμαίοι Μακεδόνες, ως ένδειξη πένθους, τοποθέτησε ένα κομμάτι, μαύρο,  ύφασμα στον ανδριάντα του Πτολεμαίου του Λάγου, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, χαρακτηρίζοντας, στη σελίδα τους στο facebook, εκείνη την ημέρα, ως ημέρα προδοσίας, ημέρα ντροπής, ημέρα πένθους για τον Ελληνισμό.

 

27 σχόλια

  • Μπράβο για ακόμη μια φορά στους Πτολεμαίους. Θα ήθελα πολύ να δω σήμερα τι δημοσιεύσεις θα κάνουν όλοι εκείνοι οι νεοδημοκράτες που πάλευαν για να κάτσουν στην πρωτη θέση των πούλμαν πηγαινοντας στα συλλαλητήρια.
    Είμαι βέβαιη άλλα αντί άλλων.
    Πτολεμαίοι Μακεδόνες συνεχίστε είμαστε μαζί σας

  • Δεν διαμαρτύρονται στο κόμμα τους και την κυβέρνησή τους. Κάνουν το κορόϊδο. Λουφάζουν…
    Επί ΣΥΡΙΖΑ είχαν βγει στους δρόμους… τώρα μούγκα…

  • ΕΧΩ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΩΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΝΝΟΩ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ,ΠΟΤΕ ΛΕΓΑΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ.ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ/ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.

  • Καλώς τα μακεδονάκια τα ζουμπουρλούδικα… σώπα ρε σεις υπάρχετε ακόμη? Γιατί εμείς νομίζαμε ότι αφού κάνατε αυτόν τον τόσο ”μεγάλο” αγώνα για να διώξετε τον Τσίπρα (γιατί περί αυτού πρόκειται!) μόλις βγάλατε τον οδοστρωτήρα σας… με τόσα που έκανε και κάνει εδώ και 11 μήνες σας έψαχναν όλοι στο Αμπελαλε ?? κοίτα να δεις κάτι πράγματα , εμφανίστηκαν τα ”παιδιά” αχαχαχαχαχαχαχα! Το μακεδονικό show μερικών συνεχίζεται κανονικά!

    • Καλώς τον τσιπροκαμμένο σκοπιανοτσολιά; Τι έγινε; Χάσαμε το δεξί δεκανίκι τον Καμμένο και τώρα βλέπουμε την εξουσία με τα κιάλια; Που χάθηκες ένα χρόνο τώρα; Μόνος σου δε θα ξαναδείς διψήφιο ποσοστό, γιατί ως ορφανό του στάλιν θα είσαι πάντα μια μειοψηφία του 3% (και πολύ έβαλα)!!!!!

      • Βόρεια Μακεδονία ντεμεκ αγανακτισμένε ακομμάτιστε του Πισοδερίου , κάνε ασκήσεις μόνος σου να το μάθεις καλά!
        ο αρχηγός σου το σέβεται και το θέλει πλέον ξυδάκι και περαστικούλια σε όλα τα μέλη σας! Άντε στο Αχίλλειον να δεις τον Παύλο Μελά ???

        • Τι σημαίνει “ντεμέκ”; Για εξήγησε μας προσκυνημένε ψευτοαριστερέ made in NATO! Αρχηγό και αφεντικά έχεις μόνο εσύ σαν ορφανό του στάλιν που είσαι! Ξύδακι ήπιες μπόλικο στις εκλογές που σε ανακύρηξε “είδος προς εξαφάνιση”.

    • Μίλαει και ο ψευτοαριστερός σύμμαχος του Χίτλερ, το ορφανό του στάλιν με την κουκούλα, που υπέγραψε σύμφωνο με τους Ναζί και αρνούνταν να πάρει όπλο καο να υπερασπιστεί την Πατρίδα!!!! Φυσικά οι δοσίλογοι ψευτοαριστεροί πάντα κουκούλα φορούσαν όπως και τώρα, ντρέπονται να δείξουν δημόσια ποιοί είναι!

      • Ο πόνος σας είναι αβάσταχτος μακεδονομάχοι της φακής , είπαμε… φέρτε τον Κομνηνό και πηγαίντε κανα σινεμαδάκι να δείτε καμιά ταινία μέχρι εκεί είστε!
        Σκουξτε όσο θέλετε για τσιπροκαμμενους και ψευτοαριστερους και ότι άλλο λέτε
        ούτε που με αγγίζει. Είναι τιμή μου να με λένε προδότη και όλα αυτά τα ”ευγενή” πραγματάκια οι αληθινοί προδότες που μια ζωή φυτωζωουν στην ανυπαρξία τους μέσα
        έφαγαν ήπιαν χόρτασαν ψωμάκι απ την ”κακιά” ΔΕΗ και τα τελευταία 4-5 χρόνια ξαφνικά θυμήθηκαν την μαμα πατρίδα και τις Μακεδονίες που μια ζωή αδιαφορούσαν. Σας έχει πάρει χαμπάρι και η κουτσή Μαρία στο Καιλάρι μέσα (και αλλού) πόσο καλά κωλοτουμπιαζετε με ταχύτητα γυαλοκαθαριστήρα και ακόμα πουλάτε μακεδονικά σοου με την ομαδουλα σας στο φατσοβιβλιο των 6.000 μελών και οταν μαζευεστε παραπάνω απο 100 άτομα συνταξιούχοι Δεητζήδες και πρώην Πασοκοι δεν είστε! Βορεια Μακεδονια λοιπον ”κυριοι” και καλοφάγωτος ο σανουδάκος απ το Μαξίμου τώρα! Περαστικά! Όσο για το Σύριζα ούτε που με νοιάζει ούτε μέλος τους είμαι ούτε φανατιστηκα ποτέ μαζί τους , τους ψήφισα μία φορά μονο και μονο για να κόψω τη φόρα στο Μητσοτακέικο , αρχηγούς έχετε εσεις και μπροσταρηδες κυριοι προσκυνημενοι , εγώ ποτε!

  • Η νεα δημοκρατια μας κοροιδεψε και συμφωνησε με τον τσιπρα στο ξεπουλημα της μακεδονιας δεν θα ξαναβρουν την ψηφο τους

  • Δηλαδή εσείς που το παίζετε πατριώτες δε διδαχθήκατε τιποτα από τα ολοκαυτώματα των Γερμανοφασιστων Ναζί στην περιοχή μας ( κλεισούρα πύργοι μασοβουνο αρνάκια ) και μιλατε ακόμα για Κασιδιάρη .! Δεν έχετε λίγη τσιπα και ίχνος πατριωτισμού πάνω σας ..!

    • Ανάποδα σου τα είπαν… Διάβασε να μάθεις ποιοί στήναν προβοκάτσιες σε αυτά τα χωριά και την πλήρωναν τα γυναικόπαιδα, τάχα μου κάνανε αντίσταση… Αντίσταση είναι να προκαλέσεις ουσιαστική ζημιά στους κατακτητες και οχι να σκοτωνεις εναν ναζι αξιωματικο σε ενεδρα εξω απο χωριο γνωρίζοντας πως αυτο θα προκαλεσει αντιποινα! Άνοιξε τα μάτια σου!

  • Τωρα αφωνια καιγιατι εξαφανισθηκε η Νεα Δημοκρατια
    Τελικα μονο για το συμφερον τους δουλευουν ,οχι για την χωρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.