Ευχαριστήριο της Κοινότητας Ξηρολίμνης στον Αντιδήμαρχο Γ. Δουγάλη για την απομάκρυνση κλαδιών/μπαζών από διάφορα σημεία του χωριού

17 Ιουνίου 2020
14:33

Να ευχαριστήσουμε τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης, ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο  Δουγαλή Γιώργο και τον Χαραλαμπίδη Στάθη, για την πολύτιμη βοήθειά τους. Παρακαλείστε, να μην αφήνετε απορρίμματα (κλαδιά/μπάζα) κοντά στα σπίτια σας. Όπως γνωρίζετε, υπάρχει κάδος για αδρανή υλικά στην περιοχή των κοιμητηρίων. Υπάρχει και σχετικό έγγραφο από το Δήμο Κοζάνης. Ο καθένας να φροντίζει τον περίγυρο του σπιτιού του.

 

 

10 σχόλια

    • Ο κύριος Δουγαλης είναι άνθρωπος της πράξης Αυτό ενοχλεί τους 4ους! Οι ηθικές αξίες αναγνωρίζονται και εκτιμώνται. Ευχαριστούμε Γιώργο.

  • Μεγάλη μαγκιά να είναι οι πρόεδροι δικοί σου, μπορεί να γίνεται μηδέν και να το πουλάνε για δέκα. Όπου δεν είναι δικοί σου μπορεί να γινονται δέκα και σε βρίζουν κιολας

  • Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο οι ευχαριστίες όταν είναι υποχρέωση τους.στο τέλος θα τους ευχαριστούμε που δέχονται να πληρώνουμε και τα δημοτικά τέλη.αυτα μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν.

  • Ευχαριστώ για το αυτονόητο, τι άλλο θα δούμε, μήπως να αναθεωρούμε κάθε φορά και να σας στείλουμε στο σπίτι σας.

    • Πωπω πίκρα!! Αντί να επιβραβεύετε κάθε καλό που γίνεται στα χωριά ψάχνετε τρόπο να βγάλετε απωθημένα.Πραγματι βλέπουμε κινητικότητα από το Δήμο εμείς οι κάτοικοι.Τωρα οποιος είναι δυσαρεστημένος δικό του θέμα.Τα απωθημένα του ο καθένας τα βγάζει όπως αυτός θελει!

  • Καλώς καθαριστηκαν. Μπράβο. Έρχεται καύσωνας κ ό,τι εύφλεκτο πρέπει ν απομακρυνθεί. Μέσα σ αυτά όλα πρέπει να έρθει κ η αρμόδια υπηρεσία κ να καθαρίσει τα δένδρα στα μνήματα, στα πάρκα κ πλατείες, στους περιβολους των ναών, κ κυρίως στο δάσος που δεν έχει περιποιηθει ποτε. Όπως ακριβώς καθαρίζεται το δάσος του ΞΕΝΙΑ έτσι ακριβώς. Όχι μόνο να πληρώνουμε δημοτικά τέλη Κοζάνης αλλά να έχουμε και τα ανάλογα μέσα κ. υπηρεσίες.

  • Δουγαλής ο καλύτερος Αντιδήμαρχος !!!
    Ο Αντιδήμαρχος της πράξης!!!
    Πάντα δίπλα στους προέδρους, αυτόν Θέλουμε, αυτόν έχουμε!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.