H Εύη Γκάλαβου, με καταγωγή από τη Φλώρινα, που ζει κι εργάζεται στην Πτολεμαΐδα, κυκλοφόρησε την πρώτη ποιητική συλλογή της με τίτλο «ΠΑΡ-ελθΏν»

17 Ιουνίου 2020
17:10

 

Κυκλοφορεί η πρώτη ποιητική συλλογή της Εύης Γκάλαβου με τίτλο «ΠΑΡ-ελθΏν». Το χθες, το σήμερα και το αύριο ξεδιπλώνονται προστατευμένα από έναν τίτλο κρυπτογραφημένο, σε μια προσεγμένη χειροποίητη συλλεκτική έκδοση.

Ποιητικές καταθέσεις και επιγράμματα, ένας αγωνιώδης μονόλογος για την ύπαρξη, τους έρωτες, τους δαίμονες και τα όνειρά μας, σε μία ιδιαίτερη έκδοση με αναπαλαιωμένες σελίδες που ανασύρουν απ’ το νου παλιές αναμνήσεις και μας ταξιδεύουν σε δύσβατα και δαιδαλώδη μονοπάτια της οντότητας.

Ρεαλισμός σε ελεύθερη μετάδοση, με γλώσσα ειλικρινή ως προς τα συναισθήματα.

Κι όπως η ίδια σημειώνει στο εισαγωγικό σημείωμα: «…αλλά πάλι τα όνειρα, όσους νέους χάρτες κι αν δημιουργήσεις, βρίσκουν τρόπους μ’ ένα δικό τους νόμο να ανασύρουν όσα ανεκπλήρωτα και χαμένα στο βυθό της ψυχής, στην επιφάνεια και πάλι της θάλασσας των επιθυμιών!».

Για να προμηθευτείτε τη συλλογή επικοινωνήστε με τη συγγραφέα στο email: [email protected]

Κάθε αντίγραφο φέρει την υπογραφή της συγγραφέως.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Εύη Γκάλαβου γεννήθηκε στο νομό Φλώρινας. Ζει και εργάζεται στην Πτολεμαΐδα. Κείμενα, ποιήματα και διηγήματα της έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά, εφημερίδες και σε λογοτεχνικούς ιστότοπους. Έχει βραβευτεί με το β΄ βραβείο στον 3ο λογοτεχνικό διαγωνισμό διηγήματος του περιοδικού «Δευκαλίων ο Θεσσαλός».

Έχει εκδώσει το παιδικό παραμύθι «Το μυστήριο του παντοπωλείου» (Ήρα Εκδοτική, 2013).

Συμμετοχή σε συλλογικά έργα:

37 ποιήματα, Ποιητική ανθολογία Ι (Πνοές Λόγου και Τέχνης, 2012)

Craftbook II – ετερότητα (Μικρές εκδόσεις, 2015)

Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 (Κέφαλος – Λογοτεχνικό Περιοδικό Κεφαλονιάς)

2 σχόλια

  • EINAI ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ,ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΛΛΟ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.