Η Πολιτιστική Λέσχη Ποντίων Περδίκκα κι ο Σύλλογος Γυναικών Φούφα « Η Αγία Παρασκευή» συγκέντρωσαν ρουχισμό, υποδήματα, και άλλα είδη και τα προσέφεραν στη δομή προσφύγων του Αγίου Παντελεήμονα Φλώρινας

17 Ιουνίου 2020
17:31

Με την προτροπή προς την κοινωνία «Δεν πετάμε τίποτα, όλα είναι χρήσιμα» η Πολιτιστική Λέσχη Ποντίων Περδίκκα και ο Σύλλογος Γυναικών Φούφα « Η Αγία Παρασκευή» συγκέντρωσαν ρουχισμό, υποδήματα, και άλλα είδη, που προσέφεραν μέλη και μη μέλη τους, και τις προηγούμενες ημέρες τα παρέδωσαν στη δομή προσφύγων του Αγίου Παντελεήμονα Φλώρινας όπου φιλοξενούνται πολλά παιδιά και χρήζουν βοήθειας. Η Πολιτιστική Λέσχη Ποντίων Περδίκκα θα επιδιώξει συνεργασίες και με άλλους Συλλόγους της περιοχής, αξιοποιώντας το Καλοκαίρι, και με δεδομένο ότι οι καθιερωμένες Πολιτιστικές εκδηλώσεις μάλλον δεν θα πραγματοποιηθούν, θα χτυπήσει πόρτες μοναχικών συνανθρώπων μας προκειμένου να καλύψει ανάγκες τους

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο σας κ συγχαρητήρια, έτσι ακριβώς είναι τπτ δν πετάμε στα σκουπίδια γιατί κάποιοι άλλοι το έχουν ανάγκη για αυτό καλό είναι όταν δν θέλουμε κάτι ας το χαρίζουμε σε ανθρώπους που δν έχουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.