Πανό, με σύνθημα “Capitalism means I can’t breathe”, από τις οργανώσεις Κοζάνης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ (Δελτίο τύπου)

17 Ιουνίου 2020
21:23

 

Οι οργανώσεις Κοζάνης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με πανό εμπνευσμένο από τις λαϊκές κινητοποιήσεις στις ΗΠΑ με σύνθημα “Capitalism means I can’t breathe, ενώνουμε τη φωνή μας με τους χιλιάδες λαού και νεολαίας στις ΗΠΑ, που διαδηλώνουν ενάντια στη βαρβαρότητα και την καταστολή της αμερικανικής κυβέρνησης και του κράτους των ΗΠΑ. Όλα όσα γίνονται εκεί, αποτελούν ένα κομμάτι αυτού του φρικαλέου παζλ που ονομάζεται Καπιταλισμός και η μοναδική διέξοδος από αυτή τη βαρβαρότητα βρίσκεται στην οργάνωση της αντεπίθεσης του λαού για να πάρει στα χέρια του τον πλούτο που παράγει, για να “φτιάξει” μια κοινωνία χωρίς ρατσισμό, πολέμους, φτώχεια και ανεργία.

25 σχόλια

    • Το Σάββατο είχε στην πλατεία και μια ομάδα αντιφασιστών με ένα ωραίο πάνω που έγραφε όσο υπάρχει φασισμός we can’t breath ενάντια ατηννεξουσιαστικη αυθαιρεσία. Και χωρίς κομματικό χρήμα από πίσω .
      Να τα βλέπουμε όλα

    • Η πρώτη εταιρεία που εφήρμοσε τα αντεργατικα μέτρα ήταν ο 902 του ΚΚΕ.
      Περαστικά και καλές μίζες στους ηγέτες σας.

  • Συμφωνα με τελευταίες πληροφορίες χιλιάδες αμερικανοί εργαζόμενοι αναχωρουν όπως όπως για τον σοσιαλιστικό παράδεισο της ΚΟΎΒΑΣ.

  • Τα συντρόφια του ΚΚΕ μπορούν να απαντήσουν άν οι φοιτητές στην πλατεία ΤΙΕΝ ΑΝ ΜΕΝ του Πεκίνου τον Ιούνιο του 1989 μπορούσαν να αναπνεύσουν;

    • ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΠΟΚΗΡΥΓΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΩΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ. ΨΑΞΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΚΟ.

      • Αναπνέουν ευτυχώς ελεύθερα οι δυστυχισμένοι στην βόρεια Κορέα κάτω από τον ζυγό του καλοθρεμμενου κομμουνιστή δικτάτορα. Έτσι “τιμημένο ΚΚΕ “;

          • Διάβασε και κάτι άλλο πέρα από τον ριζοσπαστη. Το σανό πάντα ήταν ένας τομέας που έβγαιναν πρώτοι οι κόκκινοι. Φυσικά πάντα υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν πρόθυμοι να το καταναλώσουν.

          • υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν τον αυταρχισμό την προσωπολατρεία την δικτατορία και νομίζουν ότι εάν δεν το υποστηρίζεις είσαι καπιταλιστής. θα μου πεις αυτοί έχουν εικόνισμα κυριολεκτικά τον στάλιν και κάτι άλλους δικτάτορες. α και κάτι ακόμα ρε παιδιά όταν κάνετε μαζώξεις ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ 1970 .

  • Ευτυχώς μπορούσαν να αναπνεύσουν οι πολίτες στις διάφορες κομμουνιστικές δικτατορίες. Ευτυχώς μπορούν να αναπνεύσουν στην Βόρεια Κορέα.

  • ΚΚΕ , ο καπιταλισμός επιτρέπεται μόνο για τους ίδιους και τους κολλητούς τους.

    κάποια τυποεκδοτικη που έδινε μισθούς πείνας ενώ το κόμμα ζητούσε κατώτατο 1500 σας θυμίζει τίποτα;

    Κάτι απολύσεις;

    Κάποιο κανάλι;

    σανό μπόλικο.

    Στην Ελλάδα αρκεί να δηλώσεις αριστερός. Πιασαρικο.

    Θα καθόμαστε και κάποιοι θα μας πληρωνουν πλουσιοπαροχα επειδή είμαστε όμορφοι.

    διώξτε τους κακούς πλούσιους επιχειρηματίες που άκουσον άκουσον έχουν το θράσος αφού βάλουν τα ωραία τους λεφτά θέλουν να βγάλουν κέρδος και να κάνουν κουμάντο στην επιχείρηση τους.

    Απαράδεκτο.

    Κουμάντο θα κάνουν οι συνδικαλιστές.

    Ακους εκεί να θέλουν να βγαλουν κέρδος.

  • Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη , λέει η αριστερά. Εργάτης χωρίς επιχείρηση δεν υπάρχει όμως και το βλέπουμε και τώρα με την κρίση του κορωναϊου.Λεφτοδεντρα δεν υπάρχουν αλλιώς δελτίο και στην ουρά για να πάρεις αυτά που το κόμμα θα αποφασίσει να σου μοιράσει.Το έχουμε δει και το έχουν ζήσει οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ γι αυτό γύρισαν την πλάτη στις ιδέες αυτές.Αλλο πράγμα τα απολυταρχικά καθεστώτα και άλλο ένα δημοκρατικό κράτος που προσπαθεί να βελτιώσει όλες τις στρεβλώσεις του καπιταλισμού.Εκει πρέπει να εστιάσουμε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.