O Θωμάς Παπαδόπουλος πρόεδρος του Ερασιτέχνη της Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης – Το νέο Δ.Σ.

18 Ιουνίου 2020
08:57

Συγκροτήθηκε σε σώμα, το απόγευμα της Τετάρτης 17.06.2020, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη της Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παπαδόπουλος Θωμάς
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χριστοφορίδης Χρήστος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αραβόπουλος Ιωάννης
ΤΑΜΙΑΣ: Ζερβανταρίδου Σοφία
ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σαρασίδου Κυριακή (Κορίνα)
ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: Κάτανας Παναγιώτης
ΕΦΟΡΟΣ: Αλεξανδρίδης Παρασκευάς
ΜΕΛΟΣ: Πιλικίδης Κωνσταντίνος
ΜΕΛΟΣ: Ζερβανταρίδης Αντώνης
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος Πρόεδρος της Διοίκησης του Ερασιτέχνη, Θωμάς Παπαδόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, ευχήθηκε καλό κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους.
“Τιμή αλλά και ευθύνη, η παρουσία μου στην κεφαλή της Διοίκησης του Ερασιτέχνη της Α.Ε.Ποντίων. Δε χρειάζονται πολλά λόγια. Στο βαθμό που μας αναλογεί, οι συνεργάτες μου και εγώ στο Δ.Σ., θα είμαστε συμπαραστάτες στην προσπάθεια που ήδη ξεκίνησε, τόσο για τη δημιουργία της Π.Α.Ε. όσο και για την ομάδα των Νέων. Παράλληλα σε αγαστή συνεργασία με την Π.Α.Ε. , όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά, θα είμαστε θεματοφύλακες των συμβόλων και των διαχρονικών αξιών που υπηρετεί η Α. Ε. Ποντίων από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα” τόνισε κλείνοντας ο κ. Παπαδόπουλος.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.
Αθλητική_Ένωση_Ποντίων

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.