kozan.gr: Πολλές ζημιές στον εξωτερικό χώρο του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης – Τι αναφέρει η Διευθύντρια του σχολείου (Φωτογραφίες)

19 Ιουνίου 2020
12:32

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε σήμερα το πρωί ότι το βράδυ της 18ης Ιουνίου σημειώθηκαν πολλές ζημιές στον εξωτερικό χώρο του σχολείου μας με φθορές στην μόνωση του κτιρίου, αλλά και καταστροφή πλαστικών σωλήνων που είχαν τοποθετηθεί πρόσφατα στην ταράτσα, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι σκαρφαλώνουν παιδιά κινδυνεύοντας να πέσουν με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Εμείς, ως σχολείο, καταγγείλαμε το γεγονός στην αστυνομία, προκειμένου να εντατικοποιήσει τις περιπολίες κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες και ζητήσαμε άδεια για τοποθέτηση καμερών στην είσοδο, αλλά και στην ταράτσα του κτιρίου. Επίσης, ζητήσαμε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες να τοποθετηθούν κάγκελα στα πιθανά σημεία, από όπου σκαρφαλώνουν τα παιδιά, και να επιταχυνθεί η επιδιόρθωση των καγκελων της περίφραξης, για να κλειδώνουμε και τις καγκελόπορτες.

Παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών όλων των βαθμίδων, Δημοτικού, Γυμνασίου Λυκείου, που συχνάζουν στην περιοχή γύρω από  το 3ο Γυμνάσιο, να συμβουλέψουν τα παιδιά τους να σέβονται τη δημόσια περιουσία, να μη θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα με επικίνδυνες αναρριχήσεις, να ενημερώνουν το σχολείο, όταν αντιλαμβάνονται ότι άτομα προκαλούν φθορές ή ανεβαίνουν στην ταράτσα και φυσικά να γνωρίζουν ότι θα πραγματοποιούνται συχνές περιπολίες της αστυνομίας περιμετρικά του σχολείου.

Πρέπει όλοι μαζί να προστατεύσουμε το σχολικό κτίριο που με τόσο κόπο καταφέραμε να ανακαινίσουμε και να αναβαθμίσουμε ενεργειακά με δημόσιους πόρους και είναι κρίμα να σημειώνονται τέτοιου είδους εσκεμμένων φθορών που απαιτούν χρήματα για την αποκατάστασή τους, και τα οποία θα μπορούσαν να διατεθούν για άλλο σκοπό.

 Εμείς, ως σχολείο, είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε και θέλουμε αρωγούς τους γείτονες, τους γονείς και τους μαθητές μας για να μην αντιμετωπίσουμε εκ νέου τέτοιου είδους  βανδαλισμούς.

                                                                                             Η Δ/ΝΤΡΙΑ

                                                                                     ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ

11 σχόλια

    • Μορφωσε πρωτα εσυ το παιδι σου να ακουει εσενα και να σεβεται τον εκπαιδευτικο του και αυτα που του λεει και να δεις που ολα μια χαρα θα λειτουργησουν. Απαξιωνεις και κατηγορεις τον εκπαιδευτικο μπροστα του και αναρρωτιεσαι μετα γιατι ο λογος του εκπαιδευτικου δε παιρναει στο παιδι σου. Οι εκπαιδευτικοι δε μπορουν να κανουν θαυματα σε παιδια που απο το σπιτι τους δεν εχουν διδαχθει το σεβασμο στους αλλους.

      • Ασφαλώς και πρέπει να σέβεται τον εκπαιδευτικό του Άλλωστε τον πληρώνει δυο φορές Μια το πρωί και μια το απόγευμα στα μαύρα ιδιαίτερα Τι εσύ είσαι η εξαίρεση;

          • Συγνώμη για το σχόλιο πίστευα ότι είσαι μέλος του συλλόγου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσΕΙς

    • Αν ένας εκπαιδευτικός απέτυχε στην διαπαιδαγώγηση δέκα απο τους εκατοντάδες μαθητές που έχει προσπαθήσει να διαπαιδαγώγησει στη ζωή του τότε τι να πούμε για τους γονείς που απέτυχαν να διαπαιδαγωγησουν το ενα η δυο παιδια τους…λυπηρό…. πολυ λυπηρό

    • Αν ένας εκπαιδευτικός απέτυχε στη διαπαιδαγώγηση δέκα μαθητών απο τους εκατοντάδες που έχει κληθεί να μορφωσει και να διαπαιδαγωγησει ταυτόχρονα τότε τι να πούμε για τους γονείς που απέτυχαν στη διαπαιδαγώγηση τους εντός η των δύο παιδιών τους….λυπηρό….πολυ λυπηρό…ο κάθε ενας ξέρει τον τρόπο να γίνει γονέας αλλα πολθ λίγοι ξέρουν να μεγαλώσουν σωστά ένα παιδί.

    • τι λες ανθρωπε μου κ εσυ? για ενα σοφα και 2 τζαμια θα απαιτησουμε καμερες? εδω δεν τις χρησιμοποιουν σε δολοφονιες κ κλοπες

  • Θα στενοχωρηθώ ιδιαίτερα,αν οι γονείς δικαιολογήσουν τα παιδιά τους,στην περίπτωση που θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.