Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Εορδαίας, δίνει, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, στο Δημοτικό Συμβούλιο, Α. Τερζοπούλου, γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Δυστυχώς επιγραμματικά και επί της ουσίας… εσείς γυρίσατε την πλάτη στους υπουργούς που επισκέφτηκαν την πόλη μας , μολονότι είχατε ομόφωνη απόφαση να εκπροσωπήσετε τον Δήμο και ΕΜΕΙΣ σε κάθε επίσκεψη κυβερνητικού στελέχους καταθέτουμε ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΡΓΩΝ για την οικονομική και παραγωγική ανασυγκρότηση του Δημου μας. Μονίμως εθελοτυφλειτε στα πλαίσια πάντα των πολιτικών μεθοδολογιων που επιλέγετε. Λυπάμαι!

Επίσης μιλάτε με νόμους σ έναν νομικό. Ταχα με νόμους !για να διασκεδάσετε τις εντυπώσεις. Δεν γνωρίζετε ότι ο,τι είναι νόμιμο, πολλές φορές μπορεί να Ναι ανηθικο; Ένας 80 χρονος αν παντρευτεί μια 20 Χρόνη είναι νόμιμο. Είναι όμως ηθικο;. Εδώ σας πιάσαμε με την “γίδα στην πλατη” , σ ένα πλέγμα ρουσφετολογικων προσλήψεων και ανερυθρίαστα τις δικαιολογείτε. Πεστε απλά εξουσια ειμαστε ό,τι θέλουμε κάνουμε. Θα το εκτιμούσαμε τουλάχιστον για την ειλικρίνεια σας. Αλλά αν δεν μπορούμε ν ανέβουμε, κατηφορίζουμε.

Εμείς είμαστε εδώ για να στηρίζουμε τις αξίες που εσείς στην κυριολεξία ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ. Για το ύφος σας δε ..παραπέμπω στο σχόλιο μου περί αλλαγής ονόματος στο καράβι “της ενωμένης εορδαιας” όπως κατ’ ευφημισμό το βαπτίσατε, στο “μεθύσι της εξουσίας”.

Α. Τερζοπούλου”

 

** Διαβάστε εδώ τι είχε προηγηθεί – απαντήσει η Δημοτική Αρχή στην πρώτη ανακοίνωση του συνδυασμού της Α. Τερζοπούλου