kozan.gr: Η απόφαση για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, από την πάνω πλευρά, επί της οδού Παύλου Μελά θα έχει ισχύ μέχρι 30 Νοεμβρίου 2020 – Δεν πρόκειται για μόνιμη κατάσταση αλλά για προσωρινή, ως μέτρο στήριξης των επιχειρήσεων λόγω κορωνοϊού – Αν όλα εξελιχθούν καλά δεν θα επανεξετασθεί και του χρόνου παρόμοιο αίτημα, δηλ. δεν θα επανατοποθετηθούν τραπεζοκαθίσματα στα συγκεκριμένα σημεία (Βίντεο)

22 Ιουνίου 2020
21:40

 

Η απόφαση για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, από την πάνω πλευρά, επί της οδού Παύλου Μελά, ανεβαίνοντας από το δημαρχείο, θα έχει ισχύ μέχρι 30 Νοεμβρίου 2020. Αυτό ανέφερε σε γενικές γραμμές, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας, απαντώντας σε ερωτήματα που του έθεσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λ. Ιωαννίδης. Ο Δήμαρχος διευκρίνισε πως δεν πρόκειται για μόνιμη κατάσταση αλλά για προσωρινή, ως μέτρο στήριξης των επιχειρήσεων λόγω κορωνοϊού, ξεκαθαρίζοντας κατηγορηματικά πως αν όλα εξελιχθούν καλά δεν θα επανεξετασθεί και του χρόνου παρόμοιο αίτημα, δηλ. δεν θα επανατοποθετηθούν τραπεζοκαθίσματα στα συγκεκριμένα σημεία.

11 σχόλια

  • Ότι χειρότερο μπορεί να κάνει ο Δήμος.
    Όλοι έχουν τα καθίσματα που είχανε; Για ποιούς γίνεται ο έξτρα χώρος; Τα καρότσια τα σκέφτηκε κανείς;
    Καμία ντροπή στο δημόσιο χώρο

  • Υπάρχει κάποιος λόγος; λειτουργικά και αισθητικά;αφού είναι σε άκυρο σημείο εκτός καταστήματος…κ αν πάρει take away γιατί να μην κάτσει στην πλατεία;είδατε εσείς στα μαγαζιά να έχει αλλάξει κάτι;τα ίδια τραπέζια έχουν ο ένας πάνω στον άλλον!!!
    Ντροπή κ μόνο ντροπή!!! Και για το δήμαρχο κ όλους!!! Κοζάνη πίσω ολοταχώς σε όλα!! κρίμα…

  • Δημαρχε για το πανηγύρι του ΔΡΕΠΑΝΟΥ δήθεν συβουλεφτικατε την αστυνομία και το ιατρεικο συλλόγο και βάση της εισηγήσεις το ακυροσατε.Γεια τα τραπέζια στα πεζοδρόμια δεν υπολογίζεται την αστυνομία και τον συλόγο των Αμεα. Αλλά τους δρεπανιοτες επαγγελματίες δεν τους σκεφτηκατε και γιαυτό δεν είχατε το θάρρος να περάσετε ούτε για χρόνια πολλά.

  • Οι πεζοί, τα καρότσια και τα ΑμεΑ από πού θα περνάνε κύριε Δήμαρχε; Το σκεφτήκατε αυτό καθόλου; Ή το μόνο που σας νοιάζει είναι να δουλέψουν τα μαγαζιά; Θα αναγκαζόμαστε να κατεβαίνουμε στο οδόστρωμα με κίνδυνο της ζωής μας. Για ό,τι κακό συμβεί, θα έχετε μεγάλη ευθύνη.

  • Να ρωτήσω και κάτι ? χαζό! Οι σερβιτόροι θα περνούν πάνω κάτω τον δρόμο για να σερβιριστεί ο κόσμος στην πλατεία? Γιατί φαντάζομαι θα είναι το απέναντι μαγαζί που θα βγάλει τραπεζοκαθισματα! Αυτους τους υπαλλήλους τους ρώτησε κάνεις για την επικινδυνοτητα του πάνω κάτω στην Π Μελά?

  • Μπράβο στον Μαλουτα, απέδειξε ότι οι κολλητοί…μπορούν να βάλουν τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία!

  • Πολύ καλά κάνει ο δήμος και διευκολύνει τα καταστήματα εστίασης σε μια δυσκολη περίοδο για την επιβίωση τους.Και τα καρότσια χωρούν και οι πεζοί χωρούν,τα παραπάνω σχόλια είναι “ναχαμε να λέγαμε”.

    • Εμείς που νοικιάζουμε σε πεζόδρομο και όχι σε όροφο με υψηλότερο ενοίκιο αδικούμαστε σε σχέση με αυτούς.

      • Κανείς δε δικαιούται, εσείς που νοικιάσατε ξέρατε πού νοικιάζατε. Τι ανόητες δικαιολογίες είναι αυτές; Οι ηφοθηρικές κινήσεις εις βάρος του δημόσιου βίου είναι επιλήψιμες.
        Υπάρχει κανονισμός τραπεζοκαθισμάτων όπως υπάρχει και σε όλες τις πόλεις. Πουθενά δεν βγήκαν έξτρα τραπέζια. Ο κάθε ενας που έχει μαγαζί ξαφνικά δικαιούται τραπέζια στην πλατεία.
        Προτείνω να δωθεί χώρος και στο περίπτερο για να μην πίνουμε τις μπύρες μας στα παγκάκια, πιανόμαστε.

  • Πήγα χθες στο κέντρο της πόλης με τα πόδια και αγανάκτησα.
    Κανένας σεβασμός στους πεζούς, στα ΑμεΑ και στους γονείς που βγάζουν βόλτα με καρότσια τα μικρά τους.

    Αν είναι να μας ενοχλείτε, κλείστε τα μαγαζιά σας κύριοι και βρείτε άλλη δραστηριότητα να κάνετε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.