Ο Ε.Ο.Σ. Κοζάνης οργανώνει την Κυριακή 28/6 εξόρμηση στον βόρειο Όλυμπο 

23 Ιουνίου 2020
10:59
Κανένα σχόλιο

 

Με εκκίνηση από τη θέση Σπηλιές, κοντά στην Πέτρα Πιερίας και σε υψόμετρο 1300 μέτρα, η ομάδα θα διασχίσει το Ρέμα Ναούμ και θα κατευθυνθεί ανηφορίζοντας στα δεξιά σε μια πλαγιά κάτω από την κόψη του Σκολιού. Από εκεί γρήγορα θα προσεγγίσει το πλάτωμα των Μεγάλων Καζανιών, όπου ανάμεσα σε δύο βράχους υπάρχει κι ένα αυτοσχέδιο καταφύγιο ανάγκης. Μέσα από μια βραχώδη πλαγιά με πολύ μεγάλη κλίση θα φτάσει στις “Πόρτες”, τον μικρό αυχένα στα 2.700 μέτρα υψόμετρα, ανάμεσα στο Στεφάνι και την Επάνω Τούμπα, στο Οροπέδιο των Μουσών. Η επιστροφή θα γίνει από την ίδια διαδρομή.

Ώρες πορείας συνολικά περίπου 8. Η διαδρομή είναι απαιτητική και είναι απαραίτητη προηγούμενη ορειβατική εμπειρία.

Αναχώρηση 07.00 με το λεωφορείο του συλλόγου από το parking του Σκλαβενίτη.

Πληροφορίες – συμμετοχές στα τηλ. 6948001652 Αλ. Τσολάκης & 6945101984 Μπ. Κελεσίδης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.