kozan.gr: Ο Δήμαρχος Εορδαίας, στη χθεσινή διαδικτυακή ημερίδα του ΚΙΝΑΛ, για την απολιγνιτοποίηση: “Έχουμε ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Ξέρουμε πότε θα “πεθάνει” η Πτολεμαίδα 5 αλλά δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει” (Βίντεο)

26 Ιουνίου 2020
08:27

 

Στη διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ, για την απολιγνιτοποίηση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 25/6, παρουσία της Προέδρου Φ. Γεννηματά που βρέθηκε στην Κοζάνη, συμμετείχε, μεταξύ άλλων κι ο Δήμαρχος Εορδαίας Π. Πλακεντάς. Αφού επέκρινε τις καθυστερήσεις και τις διαρκείς αναβολές στην εκπόνηση του master plan, γεγονός που παρομοίασε, όπως γίνεται κάθε φορά, με το νέο κύκλο του master chef στην τηλεόραση, αναρωτήθηκε αν αυτοί που ευαγγελίζονται το σχέδιο της βίαιης απολιγνιτοποίησης θα μπορούσαν να πουν, π.χ. στη Θεσσαλία, στους Λαρισαίους και τους Τρικαλινούς, να σταματήσουν να έχουν αγροτική παραγωγή; “Tην ίδια επίδραση που έχει να σταματήσει ο κάμπος της Λάρισας να παράγει, έχει και στη Δ. Μακεδονία να σταματήσουν τα ορυχεία κι οι Σταθμοί Παραγωγής”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Εορδαίας, ενώ επεσήμανε κι ένα παράδοξο γεγονός που συμβαίνει με τη νέα υπό κατασκευή λιγνιτική μονάδα 5, λέγοντας: “Έχουμε ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Ξέρουμε πότε θα “πεθάνει” η Πτολεμαίδα 5 αλλά δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει”.

kozan.gr

 

5 σχόλια

  • ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΗΡΘΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΗΜΙΚΑ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ,Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ,Ο ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ,Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.

  • “Βροντάει ο Όλυμπος, αστράφτει η Γκιώνα,
    μουγκρίζουν τ’ Άγραφα, σειέται η στεριά.
    Στ’ άρματα, στ’ άρματα, εμπρός στον αγώνα,
    για τη χιλιάκριβη τη λευτεριά.”

  • Δήμαρχε….αν και δεν ψηφίζω στην Πτολεμαΐδα, ούτε ανήκω στην πολιτική που πρεσβεύεις…. είπες την καλύτερη ατάκα που άκουσα τα τελευταία χρόνια. Πράγματι, ξέρουμε πότε θα πεθάνει, αλλά δεν ξέρουμε πότε θα … γεννηθεί…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.