Στα Τάρταρα… (με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην επέκταση της τηλεθέρμανσης στις Κοινότητες Δρεπάνου και Κρόκου).

  • Είναι η ώρα των Ενεργών Πολιτών
  • Από την στασιμότητα και την υπανάπτυξη στην Αναγέννηση

Το δίδυμο Μαλούτα, Κυτίδη και η παρέα του, είναι αρνητική στο έργο της επέκτασης τηλεθέρμανσης στις Κοινότητες Δρεπάνου και Κρόκου. Αυτό είναι πολύ ορατό και μάλιστα είναι και πολύ προκλητική η όλη στάση και συμπεριφορά τους απέναντι στις τοπικές κοινωνίες. Κοινώς είναι εμπαιγμός και μάλιστα διαχρονικός.

Το άλλοθι που τους δίνει το περιβάλλον της απολιγνιτοποίησης σε καμία περίπτωση δεν τους δικαιολογεί.

Σε κανένα μέρος της υφηλίου δεν θα ζούσαμε αυτήν την κατάσταση, δηλαδή να διέρχονται δύο αγωγοί της τηλεθέρμανσης από το Δρέπανο και το χωριό να μην έχει συνδεθεί ακόμη με την τηλεθέρμανση. Σε ποιους άραγε απευθύνονται; τι νομίζουν ότι κάνουν; είναι σίγουροι για την περίεργη ανοχή της τοπικής κοινωνίας; τους θεωρούν δεδομένους; τους έχουν στο «χέρι»; και πολλά ακόμη ερωτήματα μέχρι σήμερα παραμένουν αναπάντητα. Καιρός να απαντηθούν.

Μας οδηγούν στα άκρα. Πέρασε ο καιρός των κομματικών στρατών και των υποσχέσεων – ρουσφετιών που ποδοπατούσαν τις κοινωνίες.

Ακόμη θέλουμε από τους δύο εταίρους της σύμπραξης (Μιχαηλίδης, Σημανδράκος)των προσωρινών ένοικων της Πλατείας Νίκης, δημόσια να τοποθετηθούν και να μας παρουσιάσουν τις θέσεις τους για το συγκεκριμένο ζήτημα και να μην φυγοπονούν. Τους Περιμένουμε, έχουνε αργήσει πολύ…

Δρέπανο 26 Ιουνίου 2020

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Πολίτης