Ο Δήμος Φλώρινας υποδέχτηκε τους οδηγούς του 4ου Prespes 4×4 Off Road Trip (Bίντεο & Φωτογραφίες)

27 Ιουνίου 2020
00:18
Κανένα σχόλιο

 

 

Από τη Φλώρινα ξεκίνησε την Παρασκευή 26 Ιουνίου το 4ο Prespes 4x4 Off Road Trip, με την επίσημη υποδοχή των συμμετεχόντων οδηγών στην παραποτάμια περιοχή του Σακουλέβα.

Δεκαέξι πληρώματα, με ορισμένα εντυπωσιακά οχήματα, πέρασαν από κεντρικούς δρόμους της πόλης πριν καταλήξουν στο σημείο υποδοχής, όπου έγινε ένα θερμό καλωσόρισμα από τον Δήμο Φλώρινας, πριν συνεχίσουν την πορεία τους για την περιοχή των Πρεσπών.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Ηλίας Μούλελης, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες εκ μέρους του δημάρχου Βασίλη Γιαννάκη και της δημοτικής αρχής, εξέφρασε τη διάθεση για στήριξη παρόμοιων πρωτοβουλιών και δράσεων οπυ στόχο έχουν την προβολή του τόπου.

Ο συντονιστής του αγώνα, Στράτος Βασιλόπουλος, παρουσίασε αναλυτικά τη δράση και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στην υλοποίησή της.

Ακολούθησε βράβευση του Φλωρινιώτη οδηγού αγώνων Τάσου Χατζηχρήστου για την πολύπλευρη προσφορά του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.