Η κοινότητα Καισαρειάς-Κήπου ευχαριστεί τον Λάζαρο Μαλούτα για την υλοποίηση των προεκλογικών του υποσχέσεων – Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον κεντρικό δρόμο Καισαρειάς συνεχίζονται

29 Ιουνίου 2020
18:41

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον κεντρικό δρόμο Καισαρειάς συνεχίζονται και προβλέπεται να τελειώσουν σύντομα(περιμένουμε την ολοκλήρωση ολόκληρου του δρόμου). Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι εργασίες στο δρόμο προς τη λίμνη, για τη διευκόλυνση των ψαράδων.

Η κοινότητα Καισαρειάς – Κήπου ευχαριστεί το δήμο Κοζάνης και ειδικότερα τον δήμαρχο, κύριο Λάζαρο Μαλούτα για την υλοποίηση των προεκλογικών του υποσχέσεων.

Όμως, το μεγάλο πρόβλημα μου μαστίζει το χωριό μας παραμένει η κατασκευή του γηπέδου!!! Οι πρώτες κινήσεις έγιναν με την εκπόνηση της μελέτης από την ΑΝΚΟ, αλλά περιμένουμε σύντομα πιο ουσιώδη βήματα προς την υλοποίηση του έργου αυτού!!! Ελπίζουμε όλοι οι αρμόδιοι, μαζί με τον κύριο Μαλούτα να μεριμνήσουν επί του θέματος και να έχουμε σύντομα ευχάριστα νέα!!! Αναμένουμε!!!

Φωτογραφίες: Γαύρος Στέλιος

 

 

12 σχόλια

  • 29.7.2019
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

    Ο Δήμος Κοζάνης προκηρύσσει ανοιχτή διαδικασία μέσω του εθνικού συστήματος ηλεκτρονικών συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) για την επιλογή οικονομικού φορέα ως αναδόχου για την εκτέλεσητου έργου: «ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Δ.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ

    https://cityofkozani.gov.gr/documents/10182/567560/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7.pdf/9fa29627-f81c-4172-974b-b207c2c80080

    Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών:
    1.Οδοποιϊας
    2.Οικοδομικά
    Δαπάνη εργασιών:467.741,94
    €Γενικά έξοδα και όφελος εργολάβου (Γ.Ε. & Ο.Ε.):61.871,69 €
    Απρόβλεπτα (ποσοστού 15% επί της δαπάνης εργασιών και του κονδυλίου Γ.Ε.+Ο.Ε.), που αναλώνονται σύμφωνα με τους όρους του άρθρου 156 παρ.
    3.(α) ν. 4412/2016:60.840,49 €
    Αναθεώρηση:1.298,16 €
    Φόρος Προστιθέμενης αξίας (Φ.Π.Α.):112.258,06 €
    Γενικό Σύνολο:580.000,00 €

  • Καταλάβατε τώρα τι λέει ο Ιωαννίδης; Έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχης και η κοινότητα νομίζει ή τους είπαν ότι είναι του Μαλουτα και λενε και για προεκλογικές υποσχέσεις

  • Θετική κίνηση.
    Το μεγάλο πρόβλημα του χωριού όμως είναι το γήπεδο!!!
    Ελπίζουμε ο κύριος Μαλούτας και όλοι οι αρμόδιοι να μας βοηθήσουν σύντομα!!!

  • Βρε παιδιά βρε παιδιά φτάνει τό χαιδεμα! Δεν έχετε κανέναν υποχρέωση να χιλιοευχαριστειτε! Είναι υπόχρεωση τους να υπηρετούν τον λαό! Γι αυτό εξ άλλου πληρώνονται!

  • Αιώνιοι ραγιάδες.
    ευχαριστεί τον Λάζαρο Μαλούτα για την υλοποίηση των προεκλογικών του υποσχέσεων,

  • Η Κοινότητα καλά είναι να μη στέλνει τέτοιου είδους ευχαριστήρια. Επίσης 5 χρόνια διοίκηση η προηγούμενη δημοτική αρχή και 9 μήνες η νέα. Τα εύσημα περισσότερο στην υπομονή των πολιτών και ίσως η νέα δημοτική αρχή να μελετάει και να εκτελεί ταχύτερα.

  • Εκεί στην κοινότητα Καισαρείας..όλα καλά;; Δεν ξέρετε τι έργα έχουν γίνει η είναι να γίνουν; Ενημέρωση από τον αντιδήμαρχο τοπικών κοινοτήτων δεν έχει γίνει; Αν όχι να γίνει. Και να σας ενημερώσουν ότι φάκελος εχει κατατεθεί πριν από Σεπτέμβριο 2019 είναι Ιωαννίδης, και ότι μετά Μαλουτας (και πάλι Ιωαννίδης μπορεί να είναι αλλά λόγω τροποποιήσεων το λέμε Μαλουτας). Ξέρουμε ότι είστε 50 χρόνια πριν από τον ήλιο αλλά όχι και έτσι. Σανό φουλ. Είναι και η εποχή τωρα..

  • Γνωστοί υπάλληλοι του Δήμου που κατοικούν στις περιοχές που αναφέρονται χαϊδεύουν τ’ αυτιά των δημοτών με ανακοινώσεις για να μη χάσουν την εύνοια και τη συγκάληψη από τον δήμαρχο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.