Πτολεμαΐδα: “ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ”: Εργαστήρι φωνητικής και μουσική παράσταση, την Πέμπτη 9 Ιουλίου, με τη Μαρία Παπαγεωργίου

30 Ιουνίου 2020
11:37
Κανένα σχόλιο

Ένα 2020 αρκούντος επιθετικό, μια πανδημία που ήρθε και παρήλθε (ή ήρθε για να μείνει), ένας πλανήτης σε αποδιοργάνωση και τόσα άλλα που καθημερινά συμβαίνουν κι ανάμεσά τους, ένα Φεστιβάλ που αναβλήθηκε.
Αφήνοντας πίσω μας την δύσκολη αυτή περίοδο και με αισιόδοξη ματιά και θετική διάθεση γυρίζουμε σε αυτό που ξέρουμε πως γιατρεύει την ψυχή, κλείνει της πληγές και μας οπλίζει με δύναμη: την Τέχνη.
Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ επιστρέφει και ανοίγει την αυλαία με μια καλλιτέχνη που η ποιότητα, η αισθητική και η ευγένειά της ίδιας αλλά κυρίως της μουσικής της μόνο δώρο μπορεί να είναι για όλους μας

Η τραγουδοποιός Μαρία Παπαγεωργίου αναζητώντας καινούριους ορίζοντες στον τρόπο της μουσικής ψυχαγωγίας αλλά και της μουσικής γνώσης, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου σεμιναρίων φωνητικής «Φτου Ξελευθερία»
στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Sub.Urban, αλλά και του σεμιναρίου
“Song of the Dancing Heart” με τη διεθνούς φήμης χορογράφο και performer Αποστολία Παπαδαμάκη, ταξιδεύει σε επιλεγμένους χώρους ανά την Ελλάδα, συνδυάζοντας τις δυο ιδιότητες, της ερμηνεύτριας και της δασκάλας φωνητικής.

Ένα χρόνο μετά, επιστρέφει στην πόλη μας με το ανανεωμένο HomeBound, τη μουσική της πρόταση που παρουσιάζεται για τέταρτη συνεχή χρονιά σε πολλούς προορισμούς της Ελλάδας , αλλά και σε σημαντικούς χώρους της Αθήνας (Κήπος Μεγάρου Μουσικής, Μουσείο Γουλανδρή, Skrow Theater), καλώντας μας να γίνουμε μέρος αυτής της μυσταγωγίας και να συνδεθούμε με τη βαθειά αγάπη μας για το τραγούδι και την ειλικρινή έκφρασή του.

ΙΝFO
Σεμινάριο:
Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020
Ώρα: 18.00-21.00
Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο
Πληροφορίες: 6937463914
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων

Συναυλία:
Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020
Ώρα: 21.30
Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών
Προπώληση εισιτηρίων: Βας. Σοφίας 30, καθημερινά 11.00-13.00 και 19.00-21.00
Πληροφορίες: 6984306007

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.