Το Νηπιαγωγείο Πετρανών του Δήμου Κοζάνης ταξίδεψε μέχρι την Πτολεμαΐδα με εισιτήριο μια ιστορία και συμμετείχε στην πρώτη Πλανόδια Χαριστική Βιβλιοθήκη!

30 Ιουνίου 2020
16:37
Κανένα σχόλιο

Την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 11:00 το πρωΐ, το Νηπιαγωγείο Πετρανών έφτασε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας και συμμετείχε στην πρώτη Πλανόδια Χαριστική Βιβλιοθήκη , στο υπαίθριο πάρκο της.

Η «Χαριστική Βιβλιοθήκη» είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με κεντρικό του στόχο την καλλιέργεια και ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας μέσα από την ανάγνωση, την παραγωγή ιστοριών και τη δημιουργία αναγνωστικών ομάδων. Το Νηπιαγωγείο των Πετρανών, συμμετείχε στο πρόγραμμα κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020, ολοκλήρωσε την ιστορία του, που είχε τον τίτλο: « Το άτακτο αστεράκι» και την μοιράστηκε με τα παιδιά της Πτολεμαΐδας στην Πλανόδια Χαριστική Βιβλιοθήκη, με αφηγήτρια την μικρή Βασιλική. Μέσα από τη δράση αυτή, επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά, πως η ανάγνωση ενός βιβλίου μπορεί να γίνει απόλαυση, παιχνίδι και χαρά για τα παιδιά αλλά και μία εξαιρετική αφορμή για να ξυπνήσει τη δημιουργική φαντασία τους.

Την επιμέλεια του προγράμματος είχε η Διευθύντρια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας, Σοφία Καλμανίδου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.