Εποικοδομητική η συνάντηση και γόνιμη η συζήτηση που είχαμε σήμερα το πρωί, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και αγαπητό φίλο Νίκο Παναγιωτόπουλο. Θέματα της Δυτικής Μακεδονίας που αφορούν στην απο-λιγνιτοποίηση και πιθανές παραγωγικές δραστηριότητες του Ελληνικού Στρατού και άλλες καινοτόμες δράσεις, συνεργασίες και συνέργειες στην Περιφέρεια μας συζητήθηκαν διεξοδικά.

Η αξιοποίηση ανενεργών στρατοπέδων επίσης μας απασχόλησε όπως επίσης και η ανάδειξη της ένδοξης ιστορίας που γράφτηκε με αίμα στα χώματα της Δυτικής Μακεδονίας διαχρονικά από τον ελληνικό στρατό. Ενδιαφέρουσα και η ανάλυση της κατάστασης που εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Αποδεχόμενος πρόσκληση μου να επισκεφτεί την Περιφέρεια μας εντός του καλοκαιριού, εφόσον οι συνθήκες και οι αυξημένες και κρίσιμες υποχρεώσεις του την περίοδο αυτή το επιτρέψουν, του επεσήμανα και την προτεραιότητα που δίνουμε ως περιφερειακή αρχή στην ενδυνάμωση της παραμεθορίου ζώνης της Δυτικής Μακεδονίας και της πατρίδας μας.