Η τοπική κοινότητα Δρεπάνου θα συνεχίσει να πληρώνει το χαράτσι του 80% στο νερό (Γράφει ο Δ. Κορωνίδης)

1 Ιουλίου 2020
18:28

Εγκρίθηκε από την Oικονομική Επιτροπή στις 22 Ιουνίου ως κατεπείγον το χαράτσι 80% στο νερό. Η αδικία στο μεγαλείο της η τοπική κοινότητα Δρεπάνου θα συνεχίσει να πληρώνει το χαράτσι του 80% στο νερό και το χειρότερο είναι ότι το έργο της τηλεθέρμανσης που εδώ και τόσα χρόνια περιμένουμε απομακρύνεται χωρίς να μας έχουν εξηγήσει ακόμα τους λόγους. Λόγια λόγια λόγια ο κόσμος και ιδιαίτερα η τοπική κοινότητα Δρέπανο που τα τελευταία χρόνια είναι από τις πιο αδικημένες κοινότητες του δήμου Κοζάνης. Για ποιο λόγο η κοινότητα μας να συνεχίσει να πληρώνει το 80% του νερού αφού δήθεν με αυτά τα λεφτά θα γινόντουσαν κάποια έργα στο δήμο και ένα από αυτά είναι και η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑNΣΗ στην κοινότητα μας. Και μην αναφέρεται το έργο της αποχέτευσης γιατί ζούμε στο 2020 και είμαστε από τα λίγα χωριά που δεν έχουν αποχέτευση.

Παρακαλείται η Oικονομική Επιτροπή να επανεξετάσει το θέμα το 80% του νερού γιατί ο κόσμος της κοινότητάς μας και γενικά του δήμου Κοζάνης είναι αγανακτισμένος μεγάλη αδικία να πληρώνει ένα χαράτσι που προεκλογικά Όλοι Οι υποψήφιοι δήμαρχοι το βάφτιζαν άδικο και είναι άδικο.

Τ. Σ. ΔΡΕΠΑΝΟΥ

Κορωνιδης Δημήτρης

2 σχόλια

  • Χρειάζεται να σας εξηγήσει κάποιος για την τηλεθέρμανση; Δε βλέπετε την τελευταία διετία την απόδοση της στην Κοζάνη; Τυχεροί είστε που γλυτώσατε μερικά χιλιάρικα κόστος εναλλάκτη και σύνδεση για να αναγκάζεστε παράλληλα να καίτε τον καυστήρα σας επειδή δεν επαρκεί η τηλεθέρμανση.

  • Πληρωνουμε εμείς στα χωριά το νερό χρυσάφι και εσείς στην πόλη την φεσενοτε την δεακ. Καλά τα λέει ο κ.Κορωνιδης και κανονικά όλοι προεδροι πρέπει να εχουνε τέτοια αντίδραση. .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.