Πρώτη η ΠΑΣΚΕ Σ. στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας με 101 ψηφοδέλτια – Πρώτος πλειοψηφών ο Αναστάσιος Τσιλφίδης

1 Ιουλίου 2020
20:01

Την Τρίτη και την Τετάρτη 30 Ιουνίου & 01 Ιουλίου έλαβαν μέρος οι εργασίες του 29ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Ε.Κ.Π.

Στο Συνέδριο έλαβαν μέρος 20 Σωματεία με δύναμη 143 συνέδρους και ψήφισαν 141 σύνεδροι.

Κάθε ψηφοδέλτιο έλαβε:

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ Έδρες

Δ.Σ.

ΠΑΣΚΕ Σ.

101

11

ΔΑΚΕ E.K. ΠΤΟΛ/ΔΑΣ

17

2

Εργατική Δύναμη Χειριστών

12

1

Αγωνιστική Συνεργασία

11

1

ΣΥΝΟΛΟ

141

15

Αντιπρόσωποι για Γ.Σ.Ε.Ε.

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ Έδρες

Δ.Σ.

ΠΑΣΚΕ Σ.

97

5

ΔΑΚΕ E.K. ΠΤΟΛ/ΔΑΣ

15

1

Εργατική Δύναμη Χειριστών

12

0

Αγωνιστική Συνεργασία

8

0

ΣΥΝΟΛΟ

132

6

Η διαδικασία κίνησε ομαλά και τις επόμενες ημέρες ο πλειοψηφών εκλεγμένος σύμβουλος, Τσιλφίδης Αναστάσιος, θα καλέσει τους εκλεγμένους προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου.

Από το Γραφείο Τύπου του

Εργατικού Κέντρου Πτολ/δας

14 σχόλια

  • Η διαδικασία κίνησε ομαλά και τις επόμενες ημέρες ο πλειοψηφών εκλεγμένος σύμβουλος, Τσιλφίδης Αναστάσιος, θα καλέσει τους εκλεγμένους προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου.

  • Πού βρίσκεται το παράξενο το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης με σωματεία χιμπατζήδων και πρόεδρο πού είναι 65 χρόνων και θα έπρεπε να είχε συνταξιοδοτηθεί εδώ και 15 χρόνια.
    Αυτά δυστυχώς είναι τα εργατικά κέντρα χώρος κατάψυξης τών συνταξιούχων σωτήρες συνδικαλιστές
    Αν ο κουρκούτας πήγαινε στην δουλειά θα ήταν ακόμα εργαζόμενος;;
    Ερώτηση

  • Ο Τσιλφίδης μια χαρά ζει και βασιλεύει, την δουλίτσα του την κάνει. Δεν φταιει αυτός. Οι άλλοι που πάνε και ψηφίζουν φταίνε. Και κάποια στιγμη θα φύγει αυτός όπως έφυγαν τόσοι και τόσοι. Η νοοτροπία του καρεκλοκένταυρου και της λογικης αυτής που λεει να αναθετουμε σε κάποιον δήθεν “σωτήρα” -τρομάρα του, να μας λύσει τα προβλήματα. Υπάρχει κόσμος με προβλήματα και περιμένει πραγματική βοήθεια από τους συνδικαλιστές.

  • Μακάρι να ειχαμε και εμείς 2 σαν τον τσιλφιδη και την ομάδα του στην Κοζάνη.μπραβο τσιλφιδη και μπράβο στα νέα παιδιά που έχεις κοντά σου

  • Συγχαρητήρια πρόεδρε, καλό έργο!!!δηλαδή αγαπητοί φίλοι λέτε ότι οι μεγάλοι δεν είναι αγωνιστές; Κάνετε λάθος αν το λέει η καρδιά σου, μπορείς!!!!! Πάρε πρωτοβουλίες , για να συμβούν πράγματα στην περιοχή σε σχέση με την απολιγνιτοποιηση και τις θέσεις εργασίας, εμείς μαζί σου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.