Ο Δήμος Εορδαίας διοργανώνει την επίσκεψη του κινητού πολυιατρείου ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ του «Χαμόγελου του Παιδιού» – Δράση προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής για παιδιά ηλικίας 0 έως 18 ετών

2 Ιουλίου 2020
18:14
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Εορδαίας οργανώνει την επίσκεψη του κινητού πολυιατρείου ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ του «Χαμόγελου του Παιδιού», καθόσον έχει θέσει ως προτεραιότητα ενέργειες και δράσεις, οι οποίες αφορούν μαθητές/παιδιά. Αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία της κοινωνικής προσφοράς και θέλοντας να δώσουμε τη δυνατότητα κυρίως σε παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες να κάνουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, ο Δήμος Εορδαίας ανοίγει την αγκαλιά του και σε συνεργασία με τον οργανισμό ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, διοργανώνουν δράση προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής για παιδιά ηλικίας 0 έως 18 ετών υπό την αρωγή της ομάδας #ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ_ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ.

Το πρόγραμμα λειτουργίας του κινητού πολυιατρείου θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 20/07/2020 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 24/07/2020 (ώρες λειτουργίας 9:00 έως 15:30) στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας.

Η υλοποίηση του Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, ασφάλειας και υγιεινής.

Στα παιδιά, τα οποία υποβάλλονται σε προληπτικό έλεγχο, παραδίδεται ατομικό δελτίο προληπτικού ελέγχου, προκειμένου οι γονείς/κηδεμόνες τους να λάβουν γνώση συνοδευόμενο από οδηγίες για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων των παιδιών, το Χαμόγελο του παιδιού θα τηρεί μόνο δελτίο με τα αποτελέσματα του προληπτικού ελέγχου, χωρίς τα προσωπικά δεδομένα των παιδιών και μόνο για στατιστικούς λόγους.

Για την εφαρμογή της δράσης, ο Οργανισμός θα διαθέσει το κινητό πολυιατρείο <<ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ>>, το οποίο στελεχώνεται από:
εθελοντές γιατρούς (παιδίατρο, οφθαλμίατρο, ωτορινολαρυγγολόγο και από εθελοντές οδοντιάτρους),
καθώς και από νοσηλευτικό ή άλλο προσωπικό του οργανισμού.

Όλες οι προληπτικές εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού στα τηλέφωνα: 2463021092 και 2463053175 (9:00-14:00)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.