Πτολεμαΐδα: Σε μόλις δύο μέρες στειρώθηκαν ΔΩΡΕΑΝ 25 ζώα συντροφιάς (21 θηλυκές σκύλες και 4 αρσενικοί σκύλοι) με απόλυτη επιτυχία

3 Ιουλίου 2020
08:53

Ένα ακόμη πρόγραμμα εθελοντικών στειρώσεων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουνίου από την HELP ANIMALS INTERNAΤIONAL και τον κτηνίατρο Αλέξανδρο Κονδυλίδη, έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Εορδαίας.

Σε μόλις δύο μέρες στειρώθηκαν ΔΩΡΕΑΝ 25 ζώα συντροφιάς (21 θηλυκές σκύλες και 4 αρσενικοί σκύλοι) με απόλυτη επιτυχία.

Ο σκοπός της δράσης αυτής είναι αφενός η διασφάλιση της μακροζωίας και ευζωίας των ζώων και αφετέρου η αντιμετώπιση του υπερπληθυσμού των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, με τις αντίστοιχες υγειονομικές και περιβαλλοντικές προεκτάσεις στον αστικό ιστό.

Ορατά είναι ήδη τα αποτελέσματα των δράσεων αυτών στους δρόμους της πόλης μας.

ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΜΕ όχι μόνο για να αποφύγουμε γεννήσεις, αλλά και για να διασφαλίσουμε την ευζωία των ζώων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τη Δημοτική Αρχή για την υποστήριξη των δράσεων αυτών.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την εκπρόσωπο της οργάνωσης CAROL Mc BETH για την ευαισθησία και τη στήριξή της.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον συντοπίτη κτηνίατρο Αλέξανδρο Κονδυλίδη για την πρωτοβουλία να πραγματοποιηθούν οι δράσεις αυτές. Με τη συμμετοχή του τιμά τη γενέτειρα πόλη του.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους ακούραστους εθελοντές για την πολύτιμη προσφορά τους.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας πολύ σύντομα για τη συνέχεια της δράσης αυτής.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Πτολεμαΐδα – Εθελοντές Πτολεμαΐδας

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.