Είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων και αλλαγών (με αφορμή τις εκλογικές διαδικασίες της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης) (του Θεόφιλου Παπαδόπουλου)

3 Ιουλίου 2020
10:29

Κάλεσμα

  • Από την στασιμότητα στην Αναγέννηση

Το απερχόμενο Δ.Σ. και ο «καθεστωτικός» Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης Κώστας Σανίδης, οφείλουν – πρέπει να προχωρήσουν σε πράξεις απελευθερωτικές του Ποντιακού χώρου. Να πάνε στα σπίτια τους. Εκεί είναι ο προορισμό τους. Κάνανε και δυστυχώς συνεχίζουν να κάνουν, πολύ κακό στην Ποντιακή υπόθεση.

Μία τέτοια ευκαιρία είναι η προγραμματισμένη συνέλευση της Κυριακής 12 Ιουλίου που στην Η.Δ. έχει θέμα την εκλογή νέου Δ.Σ..

Οι συμμετέχοντες στην Γ.Σ. πρέπει να απαιτήσουν, την αναβολή των διαδικασιών και να ζητήσουν να ανοίξουν οι διαδικασίες εγγραφής νέων μελών με χρονικό ορίζοντα το τέλος Σεπτεμβρίου του 2020 και αρχές Οκτωβρίου 2020 να γίνουν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και των άλλων οργάνων του Σωματείου.

Ήρθε – είναι η ώρα των μεγάλων αλλαγών σε πρόσωπα και σε πολιτικές.

Είναι η ώρα των ανάληψης όλων εκείνων των πρωτοβουλιών που θα βγάλουν τον Ποντιακό χώρο από την στασιμότητα και την παρακμή που εδώ και χρόνια τον έχουν οδηγήσει οι γνωστοί «διαχειριστές», με ολοκληρωτικού τύπου μεθόδους.

Θέλουμε πρότυπα και όχι αντιπρότυπα. Για να ξέρουμε τι λέμε και τι κάνουμε θέλει νέα διαβάσματα και νέα μυαλά.

Δρέπανο 3 Ιουλίου 2020

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Πολίτης

5 σχόλια

  • Πως και αναφέρεστε με τέτοιον τρόπο σε άτομα που πολλάκις σας βοήθησαν
    Εδώ αν θυμάμαι καλά κάνατε και εκδηλώσεις σε αυτό το κτήριο που οικιοθελώς σας παραχωρούσαν
    Τελικά έχετε πολύ πλάκα κύριε Θεόφιλε!

  • Hρθε η ωρα…

    Δεν θα ήθελα τουτη την ωρα να αναφερθώ στα πεπραγμενα του νυν προεδρου και του Δ.Σ της Ευξείνου Λέσχης..τα κρινει ο κοσμος της πόλης… και κυρίως ο ποντιακός λαός της…με το να απέχει από τις ανύπαρκτες δρασεις του συλλόγου, να απέχει απο το συγκεκριμένο χωρο …σαν να μη το νοιώθει δικό του….αντιθετα δραστηριοπείται σε αλλους πετυχημενους και δραστήριους ποντιακούς συλλόγους(Αντάμωμα, σύλλογος γυναικών “η μνήμη”, συλλογοι στα Δ.Δ της πόλης).

    Ηρθε η ωρα…για αξιους, συκροτημένους, ενωτικούς, δραστήριους ανθρώπους να αναλάβουν το συλλογο και το χώρο (κτίριο),να γεμίσει ζωη..από εκδηλώσεις, πνευματικές πολιτιστικές δραστηριότητες από ολους τους συλλόγους της πόλης…γιατι ανήκει σε ολους….πριν ειναι αργα και ερημώσει…

    Ηρθε η ωρα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.