Τροχαίο ατύχημα, στην Εγνατία οδό, στη γέφυρα του Αλιάκμονα, στο ρεύμα από Γρεβενά προς Κοζάνη (Φωτογραφία)

3 Ιουλίου 2020
19:23
Κανένα σχόλιο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 3 Ιουλίου 2020 στην Εγνατία οδό, στη γέφυρα του Αλιάκμονα στο ρεύμα από Γρεβενά προς Κοζάνη λίγο πριν τον κόμβο τις Σιάτιστας όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο δρόμο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της τροχαίας Γρεβενών που διέκοψαν την κυκλοφορία για μίση περίπου ώρα και 2 πυροσβεστικά οχήματα με 5 πυροσβέστες ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε τραυματισμένος από άνδρες του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Γρεβενών.

greveniotis.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.