Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης διοργανώνει και φέτος καλοκαιρινό πρόγραμμα για την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας των παιδιών, προσφέροντας τους πρωτότυπα, γόνιμα και όμορφα ταξίδια με βασική πυξίδα το βιβλίο και χώρο δράσης τη Βιβλιοθήκη, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα και απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Ε.Ο.Δ.Υ.

Για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία του προγράμματος απευθύνεται σε ανθρώπους δημιουργικούς και ευρηματικούς που θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, προκειμένου να γίνουν συνοδοιπόροι και να συμμετάσχουν με τις ικανότητες, την εμπειρία, τις γνώσεις και την θετική τους διάθεση σ’ αυτό το καλοκαιρινό ταξίδι, πάντα με τη στήριξη και το συντονισμό από τη Βιβλιοθήκη.

Οι δράσεις αρχίζουν την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των εθελοντών θα γίνονται δεκτές μέχρι και
την
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 με αιτήσεις που θα πρέπει να αποστέλλονται στο email: draseis@kozalib.gr

Όσοι το επιθυμούν μπορούν, επίσης, να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στο νέο κτίριο της Βιβλιοθήκης, στην οδό Κ. Δαβάκη 9 , από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι, τις εργάσιμες μέρες, πλην της Τετάρτης καθώς την ημέρα εκείνη η Βιβλιοθήκη λειτουργεί από τις 12 μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Η πρώτη συνάντηση των εθελοντών θα πραγματοποιηθεί στις 13/7/2020 στις 12 το μεσημέρι στη Βιβλιοθήκη.

Περισσότερες πληροφορίες στην κυρία Ιωάννα Κόκκα, καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι στο τηλέφωνο 24610 49319- εσωτ. 145.