Γεννήθηκα στα Κομνηνά Πτολεμαΐδας το 1965. Από την παιδική μου ηλικία με κέρδισε το ποδόσφαιρο και η μαγεία του, η οποία με γοητεύει ακόμη και τώρα.

Αγωνίστηκα ως κεντρικός αμυντικός στην ηλικία των δεκαπέντε στην ομάδα της Άρδασσας Εορδαίας, κατόπιν αγωνίστηκα στην Αναγέννηση και στον Εορδαικο Πτολεμαΐδας καθώς επίσης και στην Ποντοκώμη και Ηρακλή Πτολεμαΐδας, έκλεισα την ποδοσφαιρική μου διαδρομή στο Προάστιο Πτολεμαΐδας, παρόλο που θα ήθελα να συνεχίσω και σε επαγγελματικό επίπεδο το ποδόσφαιρο, με εμπόδισε η επαγγελματική μου δραστηριότητα.

Μετά από καιρό μου ζητήθηκε από την Ομάδα Παλαιμάχων Εορδαίας να αγωνιστώ και ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα τους γιατί οι αγώνες που έγιναν ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά και ταυτόχρονα να βοηθήσω συνανθρώπους μας τοπικά αλλά και στο εξωτερικό καθώς διεξήχθησαν αγώνες και στην Ουγγαρία, Σερβία, Καναδά και Αμερική.

Διετέλεσα πρόεδρος στην Αναγέννηση Πτολεμαΐδας για δύο έτη και στην συνέχεια δημιούργησα την Ακαδημία Αναγέννηση Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με τον Χρήστο Παπά μαθαίνοντας στα παιδιά την ευγενή άμιλλα και το ευ-αγωνίζεσθε δύο έννοιες που δίνουν εφόδια στους αθλητές στην συνέχεια της ζωής τους .

Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, δεν σταμάτησε γι’ αυτό πήρα την απόφαση να είμαι υποψήφιος στις εκλογές της Ε.Π.Σ Κοζάνης με τον συνδυασμό <<ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ>> με επικεφαλής τον Σάββα Σαλτσίδη ο οποίος οραματίζεται ένα υγείες και πρότυπο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χωρίς παράγκες και πολιτικές παρεμβάσεις, ώστε να αναδεχθεί η ομορφιά του αθλήματος.

Με εκτίμηση

Τσιρανίδης Γιώργος

Για τον συνδυασμό «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ»