kozan.gr: Aντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γ. Τσιούμαρης προς Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων: “Οποιαδήποτε στιγμή με χρειαστούν είτε βράδυ είτε μεσάνυχτα είτε ξημερώματα, ας με πάρουν τηλέφωνο – Εγώ δεν είμαι μάντης να ξέρω τι γίνεται σε 156 κοινότητες της Π.Ε. Κοζάνης” (Βίντεο)

8 Ιουλίου 2020
18:48

“Οποιαδήποτε στιγμή με χρειαστούν είτε βράδυ είτε μεσάνυχτα είτε ξημερώματα, ας με πάρουν τηλέφωνο.Εγώ δεν είμαι μάντης να ξέρω τι γίνεται σε 156 κοινότητες της Π.Ε. Κοζάνης”, ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο West o Aντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γ. Τσιούμαρης, με αφορμή τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων το προηγούμενο τριήμερο.

6 σχόλια

  • Και τι έκανες κύρια αντιπεριφερειάρχα για να προλάβεις τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων;

  • Τον κυριο γριβα τον εχω καλεσει απο περυσι πανω απο 10 φορες για τη διανοιξη ενος ρεματις μηκους μολις 50-60 μετρων στην κρυοβρυση εορδαιας και μου πε χαρακτηριστικα πως αν δεν δωθει κονδυλιο για τα ρεματα δεν προκειτε να βγαλει μηχανημα. Ακομη με παιρνει τηλεφωνο για να ρθει να δει το προβλημα

  • Γιαυτο εκλεχτηκες!να εισαι αγρυπνος φρουρος της περιοχης σου!
    Το αυτονοητο δεν ερμηνευεται ουτε ειναι προς επαινον!

  • Στα λόγια όλοι καλή είστε όταν σας περνουμε τηλέφωνο ή απάντηση είναι πάρτε την υπηρεσία και η υπηρεσία σου ότι πει ο αντιπεριφειρεαρχης. .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.