kozan.gr: Κοζάνη: Νέα διαμαρτυρία αναγνώστριας – Οι “Δον Κιχώτες” μας ξέχασαν – Παρκάκι & γηπεδάκι οδού Χαλκιδικής (Φωτογραφίες)

9 Ιουλίου 2020
15:57

 

Νέα διαμαρτυρία αναγνώστριας. Οι Δον Κιχώτες μας ξέχασαν. Παρκάκι & γηπεδάκι οδού Χαλκιδικής. Ήρθαν, είδαν και απήλθαν. Στο παρκάκι λίγα πράγματα σε αυτά που ξεκίνησαν ενώ στο γηπεδάκι τίποτα.

 

 

5 σχόλια

  • Αφού σήμερα Πέμπτη ήταν συνεργείο στους υπογειοποιημένους στο παρκάκι..τους είδε η κυρία αναγνώστρια που έβγαζε τις φωτογραφίες..και την είδαν..

    Κάποιοι ζουν μόνο για να ρίχνουν λάσπη στη δημοτική αρχή και να δημιουργούν εντυπώσεις..

  • Θα περιμένετε πολλά χρόνια ακόμα. Ο Σημανδρακος και η υπόλοιπη ομάδα θα το εντάξουν στο επόμενο εικοσαετες πρόγραμμα. Να τους χαιρόμαστε.

  • Δε μου λες γιατι μαθατε ολοι να κανετε απο εδω την κριτικη σας.
    Εσυ για να μαγειρεψεις ξερεις και εχεις :
    Συνταγη
    Υλικα
    Σκευη
    Ρευμα/γκαζι
    Χρονο υλοποιησης
    Σωστα ;
    Σωστα !
    Αν λειπει κατι μπορεις να φας ;
    Οχι .
    Σου απαντησα ;
    Ναι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.