Ερώτηση σχετικά με την ετήσια υγειονομική εξέταση στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Παπαναστάσης Νίκος και Παφίλης Θανάσης.

10 Ιουλίου 2020
12:29
Κανένα σχόλιο

 

Ερώτηση σχετικά με την ετήσια υγειονομική εξέταση στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κατέθεσαν στη Βουλή προς τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Υγείας οι βουλευτές του ΚΚΕ Παπαναστάσης Νίκος και Παφίλης Θανάσης.

Αναφέρουν:

«Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ πρόσφατα συναντήθηκε με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (ΕΣΠΕΚΟΖ).

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έκαναν γνωστό στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, την οικονομική επιβάρυνση και ταλαιπωρία που υφίστανται τα στελέχη του Στρατού Ξηράς που υπηρετούν στο νομό Κοζάνης, για την πραγματοποίηση της ετήσιας υγειονομικής εξέτασής τους στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (ΓΣΝΕ) στη Θεσσαλονίκη.

Η Ένωση Στρατιωτικών Κοζάνης ζήτησε η διαδικασία της εξέτασης για τους υπηρετούντες στην Περιφερειακή Ενότητα της Κοζάνης να πραγματοποιείται στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης “ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ”.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ. υπουργοί, τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για να πραγματοποιείται η ετήσια υγειονομική εξέταση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στα Δημόσια Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Περιφερειακής Ενότητας που υπηρετούν, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και τα άσκοπα έξοδα των μετακινήσεων;»

10/7/20

Από το Γραφείο Τύπου

της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.