Συνελήφθη  25χρονος σε περιοχή της Πτολεμαΐδας για κλοπή χαλκού

12 Ιουλίου 2020
11:19

 

Συνελήφθη χθες (11-07-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 25χρονος ημεδαπός για κλοπή χαλκού.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 25χρονο, καθώς έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα είχε αφαιρέσει καλώδια χαλκού, από περιοχή της Πτολεμαΐδας, βάρους περίπου -300- κιλών, συνολικής αξίας -750- ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας.

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο στον Υποτομεα Φύλαξης των ορυχείων του ΛΚΔΜ. Για άλλη μια φορά ενήργησαν σωστά. Συγχαρητήρια!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.