kozan.gr: Πεντάλοφος Βοΐου: Aρκούδα γκρέμισε περίφραξη κτηνοτροφικής μονάδας, εισέβαλε στον προαύλιο χώρο και δάγκωσε στο πόδι μουλάρι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα στο πόδι (Φωτογραφίες)

12 Ιουλίου 2020
16:17

Ξημερώματα Κυριακής 12/7, αρκούδα γκρέμισε περίφραξη κτηνοτροφικής μονάδας, στον Πεντάλοφο Βοϊου,  εισέβαλε στον προαύλιο χώρο και δάγκωσε στο πόδι μουλάρι, που βρισκόταν εκεί, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα στο πόδι. Το μουλάρι τρομοκρατημένο από την επίθεση και για να ξεφύγει από την επίθεση της αρκούδας, έφυγε εκτός κτηνοτροφικής μονάδας και βρέθηκε έπειτα από τρεις ώρες από τους ιδιοκτήτες του, που το αναζητούσαν. Στη φωτογραφία που βλέπετε το κομμάτι που έχει επικαλυφθεί δείχνει το μέγεθος του τραύματος που προκάλεσε η αρκούδα στο μουλάρι.

kozan.gr

7 σχόλια

  • Τι δουλειά είχε το μουλάρι και ο στάβλος εκεί θα μας πείτε επιτέλους; Τι δουλειά έχουν οι άνθρωποι μέσα στις πόλεις με τόσες αγέλες με αδέσποτα. Είναι ή δεν είναι φυσικό περιβάλλον των σκύλων οι πόλεις με βάση τον σύγχρονο νόμο που ισχύει; Ποιοι ζούνε περισσότερα χρόνια στην περιοχή; Οι αρκούδες και οι λύκοι ή οι άνθρωποι; Άρα ποιοι θα πρέπει να φύγουν; Ο Αρκτούρος πολύ καλά κάνει και βοηθάει αφιλοκερδώς (χωρίς επιδοτήσεις από την δημοκρατική Ε.Ε) να γίνει αναδασμός και αλλαγή στις ιδιοκτησίες γης της Εορδαίας και της Κοζάνης, καθώς οι άνθρωποι έχουν ξεπέσει πολύ και δεν θα πρέπει να έχουν δικαιώματα. Μόνο οι ΜΚΟ και τα άγρια ζώα θα πρέπει να μείνουν στην περιοχή μαζί με τους νέους επενδυτές από την Μέση Ανατολή και Αφρική. Οι υπόλοιποι εμείς ας πάμε στο καλό όπου βρούμε να κουρνιάσουμε με λίγο ψωμάκι και καμιά κουβέρτα. Συγνώμη εκ μέρους των ανθρώπων από τα άγρια ζώα και τις ΜΚΟ που θέλουν μόνο το καλό μας και δουλεύουν χωρίς χρήματα και συμφέρον

    • Καλά είσαι άπαιχτος έκατσες και έγραψες, μεσημεριάτικα , όλα αυτά για να πεις, κάτι που στο καφενείο το λες αλλιώς

      • Πολυ σωστα τα λεει ο φιλος παραπανω. Αμα συμβει το μοιραιο ποιος θα αναλαβει ευθυνες; Ο αρκοτουρος η ο εκαστοτε δημος; Αντε γιατι εχει παραγινει

        • Καλά τα λέει, αλλά η δουλειά του Αρκτούρου είναι η διάσωση και η αύξηση του πληθυσμού της αρκούδας, πράγμα που όπως φαίνεται το έκανε με επιτυχία. Δεν είναι δουλειά του να μας φυλάει από τις αρκούδες. Και φαντάζομαι ότι ο Αρκτούρος λειτουργεί νόμιμα με βάση κάποιους νόμους και κανονισμούς. Δεν είναι παράνομη οργάνωση. Άρα; Με λάθος ανθρώπους τα βάζετε μάλλον. Ότι πρέπει να γίνει κάτι είναι δεδομένο. Κάθε μέρα έχουμε και μια είδηση με αρκούδα και λύκο. Είναι θέμα χρόνου απλά να γίνει το κακό.

    • Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια είμαι και εγώ σε ΜΚΟ υπεύθυνος για την σωστή ενημέρωση των Πακιστανών κ φιδιών για τα επιδόματα πού δικαιούνται

  • Σίγουρα το γαϊδούρι προκάλεσε την αρκούδα . Δεν εξηγείται αλλιώς. Οι αρκούδες είναι πάντα ήσυχες και οι άλλοι φταίνε. Όπως το παληκαρι που πάλεψε με την αρκούδα και στο τέλος μέχρι και μήνυση θα του κάνουν για επίθεση. Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.