Σύσκεψη με σωματεία και φορείς της περιοχής για την Υγεία, την Τετάρτη 15 Ιούλη και ώρα 7μμ, στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης

13 Ιουλίου 2020
13:05

 

Η Επιτροπή Αγώνα Υγειονομικών του Γ.Ν. Κοζάνης και του Κ.Υ. Σιάτιστας, κλιμακώνοντας τη μέχρι τώρα δράση της, διοργανώνει σύσκεψη με σωματεία και φορείς της περιοχής για την Υγεία.

Λαμβάνοντας υπόψη τα εκρηκτικά προβλήματα στο χώρο της Υγείας, που αναδείχτηκαν με τον πιο έκδηλο τρόπο στην πρώτη φάση του επιδημικού κύματος,

και συναισθανόμενοι την ανάγκη να υπάρξει ένας συντονισμός σωματείων και φορέων με αιχμή τα ζητήματα αυτά, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη σύσκεψη που διοργανώνουμε την Τετάρτη 15 Ιούλη και ώρα 7μμ στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης με θέμα «Άμεσα μέτρα για την ενίσχυση της δημόσιας Υγείας – ο υγειονομικός χάρτης της περιοχής μας».

Με τιμή,

Η Επιτροπή Αγώνα

8 σχόλια

    • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ;ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΛΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ.ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΘ; ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΥΤΕ ΝΙΑ ΝΕΑ ΚΛΙΝΙΚΗ;ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΤΡΑΧΑΝΙΑΗ.

    • Κάποιοι υγειονομικοί του Νοσοκομείου Κοζάνης και του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας. Αν τώρα ψηφίζουν ΚΚΕ, καλά κάνουν. Αν πάλι δεν ψηφίζουν, πάλι καλά κάνουν…
      Το ζήτημα είναι να λυθούν προβλήματα. Διαφωνείς;

      • Αυτό δεν είναι ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ για τις ανάγκες του σήμερα . Είναι ντροπή το 2020 να έχουμε θαλάμους με 6 κρεβάτια με ένα wc και τούρκικη λεκάνη .
        Δεν χρειάζονται και πολλά άλλα επιχειρήματα
        Να μην σε αξιώσει να βρεθείς ποτέ εκεί

  • Να βγούμε όλοι στα μπαλκόνια ή στους δρόμους να χειροκροτησουμε τους ήρωες και γιατί όχι να τους γνωρίσουμε κιόλας, εμείς θα είμαστε εκεί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.