kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τζάμπα τα συγχαρητήρια στον Κ. Κύργια…

13 Ιουλίου 2020
20:53

 

Στη σημερινή 13/7/2020 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Αδέσμευτοι Πολίτες” και δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης Κ. Κύργιας, ζήτησε να πληροφορηθεί και μάλιστα με επικριτικό τόνο, γιατί, στην προηγούμενη συνεδρίαση (που απουσίαζε), δόθηκε άδεια παραχώρησης του αύλειου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Λευκοπηγής για το γλέντι που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη και προκάλεσε πολλές συζητήσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. Ο Κ. Κύργιας στην τοποθέτησή του άφησε να  εννοηθεί καταφανέστατα ότι επρόκειτο τουλάχιστον για αστοχία από πλευράς Δημοτικού Συμβουλίου ζητώντας να του δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις. Μάλιστα για τη στάση του αυτή, δέχτηκε τα συγχαρητήρια από το δημοτικό σύμβουλο Π. Καλαμπούκα (της παράταξης του Κ. Μιχαηλίδη),  αφού ο εκπρόσωπος του αθλητικού συλλόγου Α.Σ. «Δύναμις» Γ. Τσουκνίδας, που έλαβε την άδεια παραχώρησης για τη διοργάνωση του γλεντιού στην Λευκοπηγή, υπήρξε πρωτοκλασάτο στέλεχος, υποψήφιος και πρώτος σε ψήφους (δεν εκλέχτηκε) με το συνδυασμό του Κ. Κύργια, στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτό όμως που προφανώς δε γνώριζε ο κ. Καλαμπούκας, πριν δώσει με ιδιαίτερη ευκολία τα συγχαρητήρια αλλά και δε διευκρίνισε ο κ. Κύργιας, είναι ότι ο Γ. Τσουκνίδας, 1-2 μήνες μετά τις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές, αποχώρησε από το συνδυασμό του Κ. Κύργια ενώ οι σχέσεις τους όχι μόνο φιλικές αλλά ούτε τυπικές δεν είναι πλέον. Τζάμπα τα συγχαρητήρια….

Η Χύτρα

5 σχόλια

  • Με συγχαρητήρια ή χωρίς τόλμησε και έκανε παρέμβαση! Ας ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του

  • Όταν ένας άνθρωπος λέει την αλήθεια θέλετε να τον φάτε. .εγώ απορω γιατί ακόμα τα δημοτικά συμβουλια γινοτε κλήσεων τον Θειρών.τουλάχιστον τα τοπικά συβουλια πρέπει να είναι. ..

  • Αν δεν ήταν ο “κατηγορουμενος ” ούτε στο δημοτικό συμβούλιο δεν θα ήταν ο Κώστας Κυργιας!!!! Ντροπή!!! Έλεος!!!!

  • Αγαπητή Χύτρα
    Ζητήσαμε εξηγήσεις γιατί ο Δήμος Κοζάνης έδειξε ανευθυνότητα ως προς το θέμα της παραχώρησης και δεν επιτεθηκαμε προσωπικά στο μέλος του συνδυασμού μας (γιατί ο Γιάννης δεν έχει παραιτηθεί ούτε αποχώρησε από τον συνδυασμό),δεν μπορεί ο αυτοδιοικητικός θεσμός Δήμος Κοζάνης να νιπτει τάς χείρας και να πετάει το μπαλάκι στον ιδιώτη επιχειρηματία.
    Εμείς όταν αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε το Δήμο είχαμε ως γνώμονα το κοινωνικό σύνολο και το κοινό καλό πέρα από φιλίες, συμπάθειες.
    Ως εκ τούτου είναι ανυπόστατο και άκαιρο το συμπέρασμα σας στην τελευταία παράγραφο του άρθρου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.