kozan.gr: Απορρίφθηκε, με ψήφους 7 υπέρ και 2 «παρών», η ένσταση του Ορέστη Τάτση, κατά της απόφασης του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή

15 Ιουλίου 2020
22:00

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, απορρίφθηκε, με ψήφους 7 υπέρ και 2 «παρών», η ένσταση του Ορέστη Τάτση (διαβάστε την εδώ), κατά της απόφασης του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή. Όπως ειπώθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Ν. Κέφαλο, ο τρόπος που ακολουθήθηκε  ήταν αντίστοιχος  με αυτόν που τηρείται από το Εθνικό Θέατρο Ελλάδας βάσει του οποίου αξιολογούνται: Α. Τίτλοι σπουδών – Λοιπά Προσόντα (βαρύτητα 10%) Β. Καλλιτεχνικό έργο (βαρύτητα 20%) Γ. Διοικητικές ικανότητες (βαρύτητα 20%) Δ. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που κατέθεσε ο υποψήφιος (βαρύτητα 20%) Ε. Η προσωπικότητα (βάσει της συνέντευξης) (βαρύτητα 30%).  Όπως διευκρινίστηκε ο εν λόγω τρόπος αξιολόγησης δεν ήταν δεσμευτικός για τα μέλη του Δ.Σ. καθώς αυτός δεν περιγραφόταν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, αλλά προτάθηκε και συμφωνήθηκε προς διευκόλυνση των μελών του Δ.Σ. για τη διαμόρφωση της τελικής κρίσης τους.

2 σχόλια

  • Αντε να τελειωνει η σεζον απο το σηριαλακι του ΔΗΠΕΘΕ. Μεχρι Δεκεμβριο ειναι η θητεία του καλλιτεχνικου διευθυντη αλλωστε, μετα φτου και παλι απο την αρχη.

  • Τι θα γίνει με το νέο καλλιτεχνικό Διευθυντή, θα αναλάβει ποτέ;η τελικά θα τον πάρει ο Κεφαλος βοηθό του;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.