Η ανακοίνωση καταδίκης, από το Υπουργείο Οικονομικών, της επίθεσης σε βάρος υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης

16 Ιουλίου 2020
18:00

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών καταδικάζει απερίφραστα τη σημερινή αποτρόπαια, βίαιη επίθεση πολίτη σε βάρος υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης, την ώρα της εργασίας τους.

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας έχει ήδη επικοινωνήσει για το περιστατικό με τον Διοικητή του Μαμάτσειου Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κοζάνης και με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης, ενώ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, κ. Γιώργο Πιτσιλή, ο οποίος έχει μεταβεί στην περιοχή.

Η Πολιτεία στέκεται στο πλευρό των θυμάτων της επίθεσης και θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά.

2 σχόλια

  • Ε και από αύριο θα αρχίσουν πάλι να λένε για τους ανίκανους τεμπέληδες δημόσιους υπαλλήλους που κουράζουν τον κοσμακη που οι γιατροί και οι εφοριακός τα παίρνουν οι νοσοκόμες κάθονται οι δημοτικοί υπάλληλοι είναι άχρηστοι οι καθηγητές και οι δάσκαλοι τεμπελιαζουν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.