Επίθεση με τσεκούρι: Συγκλονισμένος ο διευθυντής της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου: “Πρώτη φορά βλέπω να γίνεται αυτό από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ήταν να το ζήσω κι αυτό στα 65 μου χρόνια» (Βίντεο)

17 Ιουλίου 2020
11:04

Συγκλονισμένος είναι ο διευθυντής της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου, όπου νοσηλεύονται οι τραυματίες από την επίθεση με τσεκούρι που έγινε χθες στη ΔΟΥ Κοζάνης.

«Πρώτη φορά βλέπω να γίνεται αυτό από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ήταν να το ζήσω κι αυτό στα 65 μου χρόνια» ανέφερε ο διευθυντής της ΜΕΘ Νίκος Καπραβέλος.

«Είναι βαρύτατα οι δύο ασθενείς, φέρουν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Προσπαθούμε να κερδίσουμε τη ζωή. Είναι κρίσιμα τα 24ωρα. Κάναμε απεγνωσμένες προσπάθειες, όλη νύχτα, με νευροχειρουργική παρέμβαση για τον 56χρονο. Δυστυχώς κι η άλλη γυναίκα έχει βλάβες στον εγκέφαλο. Εκεί που λέγαμε ότι διαφεύγει τον κίνδυνο…» συνέχισε.

«Είναι σε εξέλιξη οι βλάβες, το παρακολουθούμε. Η 67χρονη γυναίκα έχει χάσει το ένα μάτι της και φέρει πολλά κατάγματα στο κρανίο. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Για τους άλλους δύο δίνουμε αγώνα να περιορίσουμε τις βλάβες στον εγκέφαλο. Είναι βαρύτατες κακώσεις παλεύουμε να γλιτώσουμε ζωές και να αποφύγουμε αναπηρίες. Οι δύο ασθενείς είναι διασωληνωμένοι και δίνουμε μάχη να αποτρέψουμε τις δευτερογενείς βλάβες στον εγκέφαλο» κατέληξε ο κ. Καπραβέλος.

ΠΗΓΗ zougla.gr

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.