kozan.gr: Πτολεμαίδα: Φαντασμαγορικό show στην Πτολεμαίδα, το βράδυ της Κυριακής (2/4), στο πλαίσιο Φιλανθρωπικού Gala (Φωτογραφίες & Βίντεο)

2 Απριλίου 2017
22:45
Κανένα σχόλιο

Φιλανθρωπικό gala, σε συνεργασία με το κομμωτήριο «Hair Club George Asimakopoulos», διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής (2/4), στο Hotel Ioannou Resort, στην Πτολεμαίδα. Σκοπός της εκδήλωσης, να δοθούν τρόφιμα προς τον Καλό Σαμαρείτη Εορδαίας, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Εορδαίας καθώς και χρήματα στους συλλόγους: Σκλήρυνση Kατά Πλάκας και Καρκινοπαθών Εορδαίας. Tην οργάνωση είχε ο Κυριάκος Κερανόπούλος και το συντονισμό ο Άνθιμος Βασιλακάκης. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

Περιορισμός από το youtube: “Το βίντεο αυτό περιείχε προηγουμένως ήχο προστατευόμενο από πνευματικά δικαιώματα. Λόγω αξίωσης από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων, έγινε σίγαση του ήχου”. Οπότε, είναι χωρίς ήχο, διότι, εκείνη τη στιγμή, στην εκδήλωση, δύο τραγούδια που επέβαλαν τον προαναφερόμενο περιορισμό, της σίγασης, σε όλο το βίντεο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.