Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου ο 56χρονος τον οποίο τραυμάτισε με τσεκούρι 45χρονος στη ΔΟΥ Κοζάνης. Ο 56χρονος υποβλήθηκε σήμερα (17.07.2020) σε δεύτερη επέμβαση για αποσυμφόρηση αιματώματος στο κεφάλι.

Κατά την ίδια επίθεση τραυματίστηκαν και δύο γυναίκες 67 και 47 ετών αντίστοιχα που επίσης νοσηλεύονται στο “Παπανικολάου”. Η 67χρονη, αφού εκτιμηθεί η κατάστασή της και δοθεί η έγκριση από νευροχειρουργούς, αναμένεται να υποβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα σε γναθοχειρουργική επέμβαση σε συνεργασία με ωτορινολαρυγγολόγο, οφθαλμίατρο και νευροχειρουργό. Η 67χρονη τραυματίας νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Β΄ΜΕΘ του Παπανικολάου”.

Τέλος, η 47χρονη είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους δύο άλλους τραυματίες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.

Τους τραυματίες της πρωτοφανούς επίθεσης επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (17.07.2020) ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας έμεινε στο κτίριο όπου βρίσκεται η ΜΕΘ του “Παπανικολάου” για περίπου μισή ώρα. Μαζί με τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ ενημερώθηκαν για την πορεία της υγείας των τραυματιών.


ΠΗΓΗ https://www.newsit.gr/