Χρ.Σάββας: «Διατεθειμένος να βοηθήσω ως πρόεδρος της ΕΠΟ»

18 Ιουλίου 2020
21:02
Θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της ΕΠΟ δηλώνει ο Χρήστος Σάββας.
Ο παλαίμαχος διαιτητής πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ και πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης επανέλαβε, ότι ενδιαφέρεται για την προεδρία της ΕΠΟ
«Εάν οι μεγάλοι έχουν αποφασίσει να αλλάξουν σελίδα στο ποδόσφαιρο, τότε είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω ως πρόεδρος της ΕΠΟ. Θέλω να βάλω την Ομοσπονδία σε νέα τροχιά», δήλωσε στη «Live Sport» ο πολύπειρος Κοζανίτης παράγοντας, ο οποίος στην ουσία είναι έτοιμος να πάρει τη σκυτάλη από τον Βαγγέλη Γραμμένο.
Για πολλούς προέδρους ΕΠΣ. ο Σάββας έχει όλο το «πακέτο» για να οδηγήσει το ποδόσφαιρο στην επόμενη μέρα του. Και αυτό διότι γνωρίζει τα προβλήματα και έχει την εμπειρία να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις.
Σε περίπτωση που «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του Σάββα, τότε αναμένεται να μετακομίσει στην Αθήνα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πρέπει να ασχολείται με τα θέματα του ποδοσφαίρου 7 ημέρες την εβδομάδα”.
Πηγή: soccerplus
Το είδαμε στο matiestasport

8 σχόλια

  • Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι όλοι αυτοί που με δόση δικαίου μιλούν αρνητικά για τον Χρήστο Σάββα…. Οχι για υποψήφιοι στην Επο θα μπορούσαν να βάλουν αλλά ούτε καν ξέρουν κατά που πέφτει η Επο και πως να χειριστούν τον “βρώμικο” χώρο του ποδοσφαίρου… Θεωρούν ότι με την αγνότητα και την ατάκα “τόπο στο νεο” θα καταφέρουν να τους ψηφίσουν τα σωματεία… Όσοι όμως γνωρίζουν τον χώρο αυτό να ξέρουν πως ο Χρήστος Σάββας είναι αυτός που μπορεί και ξέρει τα πως και τα γιατί αυτού του χώρου… Ας βγουν “τα νιάτα οι αδιάφθοροι” και τότε θα γίνουμε στον Νόμο Κοζάνης… η “κουτσή Μαρια” και ο “φτωχός συγγενης” σαν Επς.
    Όλα τα παραπάνω τα λέω προτρεποντας πάρα ταύτα στην “Αλλαγή”……… Χάχα χάχα χάχα!!!

    • Εσυ που τα λες ολα αυτα και γελας πεσμας ποιος εισαι να γελασουμε και εμεις και μαζι με εμας και οι πετρες.

    • Άρα?
      Συνεχίζουμε με τους παλιούς,δεν ανανεώνουμε τίποτα,και πορευόμαστε όπως πάντα προς τα πίσω.
      Όλος ο κόσμος πάει μπροστά, εμείς προς τα πίσω, γιατί μας συμφέρει

  • Ο ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ(ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Α ΕΘΝΙΚΗΣ,Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ,Ε.Π.Ο. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ε.Δ.).ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ,ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ,ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    • ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΨΗΦΙΖΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ,ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ… ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ(!!!!ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ) ,ΕΝΩ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ…

    • Αδιάφθορος,ψηφίζοντας τα φυτευτα ανδρείκελα του Μαρινάκη.
      Με λίγα λόγια μας λέτε ότι τον θέλετε γιατί έχει καλή σχέση με αυτούς που διαβαλλουν τη χώρα και τον αθλητισμό.
      Με γεια σας.
      Εγώ δε συμμετέχω στο κακοπαιγμενο θέατρο σκιών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.