Σάββας Σαλτσίδης (Επανεκκίνηση του Κοζανίτικου ποδοσφαίρου): Έχει κατατεθεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από το Σάββα Χρήστο κατά του Σαλτσίδη Σάββα υποψήφιο πρόεδρο της Ε.Π.Σ. , Μητσιάκο Νέστωρα υποψήφιο σύμβουλο της Ε.Π.Σ. και Καρανίκο Ιωάννη πρόεδρο της Αναγέννησης Λιβαδερού”

19 Ιουλίου 2020
17:50

 

Μένοντας πιστοί στις δεσμεύσεις μας για την τακτική ενημέρωση των παραγόντων, φίλων και γενικά όλων όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παραθέτουμε τα παρακάτω.

Προ ημερών δεχθήκαμε μια κλήση για κατάθεση από το πταισματοδικείο Κοζάνης, διότι έχει κατατεθεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από το Σάββα Χρήστο κατά του Σαλτσίδη Σάββα υποψήφιο πρόεδρο της Ε.Π.Σ. , Μητσιάκο Νέστωρα υποψήφιο σύμβουλο της Ε.Π.Σ. και Καρανίκο Ιωάννη πρόεδρο της Αναγέννησης Λιβαδερού.

Ισχυρίζεται ότι είναι ψευδείς οι δηλώσεις μας για το ότι αυτός ασχολείται με το ποδόσφαιρο και όχι ο γιός του ( νυν πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ). Το αν είπαμε αλήθεια ή ψέματα το γνωρίζουν καλά όλοι οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες αφού τα όποια προβλήματα προκύπτουν για τις ομάδες τους τα συζητούν με τον πατέρα και όχι με το γιό.

Αυτό που ξέρει και ο τελευταίος πολίτης της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης , αυτός το αρνείται θέλοντας να μας βγάλει όλους φαντασιόπληκτους ή η κίνηση του αποσκοπεί στο να μας τρομοκρατήσει για να αποσύρουμε τις υποψηφιότητες για τις επικείμενες εκλογές της Ένωσης;

Θέλουμε να τον πληροφορήσουμε ότι όχι μόνο δεν τρομοκρατούμαστε αλλά αυτή η κίνηση του μας δυναμώνει πιο πολύ και καταδεικνύει το πόσο απαραίτητη και πιο επιτακτική από ποτέ θεωρούμε την απομάκρυνση του από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιφέρειας μας.

Δεν νοείται άνθρωπος που αγαπά και ενδιαφέρεται για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να λειτουργεί κατά τέτοιο αυταρχικό και εκδικητικό μένος εναντίον ανθρώπων που έχουν δώσει τα πάντα για τις ομάδες που εκπροσωπούν αλλά και διοικούν, επειδή έχουν διαφορετική άποψη από τον άνθρωπο που τα τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα για να αποτρέψει την συρρίκνωση των σωματείων στην Ε.Π.Σ. Κοζάνης αλλά να δηλώνει ευθαρσώς πως θέλει να σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αναρωτιόμαστε, τέτοιες πρακτικές θα εφαρμόσει και εκεί;

Αλλά ο καθένας πράττει σύμφωνα με αυτό που είναι ικανός.

Ενώ εμείς κάνουμε ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για το αύριο του κοζανίτικου ποδοσφαίρου, αυτός ο κύριος απαντάει με μηνύσεις.

Έχουμε να του επισημάνουμε ένα πράγμα: μην τολμήσει και δεν έρθει στο δικαστήριο και αποσύρει τις μηνύσεις, γιατί εκεί τον περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Θεωρούμε πως οι όποιες αθλητικές μας διαφορές λύνονται με συζήτηση όπως αμέτρητες φορές έχουμε προσκαλέσει και προκαλέσει αλλά δεν βρήκαμε ανταπόκριση , γιατί άραγε; Και γεννάται μια απορία που μας κάνει να αναρωτιόμαστε, ο άνθρωπος που φοβάται να αντιπαρατεθεί μαζί μας σε ένα τηλεοπτικό πάνελ (όπως συμβαίνει σε όλες τις δημοκρατίες εκτός από τα καθεστώτα τύπου Βόρειας Κορέας) πως γίνεται να θέλει να σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο; Eδώ γελάμε ή κλαίμε για το κατάντημα μας;;;.

Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε ενώπιον των φυσικών δικαστών με όπλα την καθαρή πορεία μας στο ποδόσφαιρο επί πολλές δεκαετίες, τους συναδέλφους παράγοντες που θα κληθούν να πουν την άποψη τους , τα δεκάδες δημοσιεύματα που αποτελούν πειστήρια και φυσικά την αλήθεια που πάντα υπηρετούσαμε και υπηρετούμε με απώτερο σκοπό ένα καθαρό και αξιοκρατικό ποδόσφαιρο στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης.

ΥΓ. 1.Φήμες λένε ότι μετά από αυτή του την κίνηση, θα προταθεί για πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ για να σώσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!!!

ΥΓ. 2. Και μια παράκληση προς τους δημοσιογράφους.

Διενεργήστε ένα γκάλοπ με το ερώτημα < Ποιος διοικεί το κοζανίτικο ποδόσφαιρο; > Ή διατυπώστε ένα δικό σας ερώτημα για να εκφράσουν την άποψη τους οι παράγοντες, οι ποδοσφαιριστές, οι φίλαθλοι και όσους ενδιαφέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Για τον συνδυασμό

Επανεκκίνηση του Κοζανίτικου ποδοσφαίρου

Ο επικεφαλής

Σάββας Σαλτσίδης

5 σχόλια

  • Ρε τι σου κάνει η καρέκλα; Ο Σάββας Σαλτσιδης ήταν αυτός παντα δίπλα στον άλλον τον Σάββα το Χρήστο μέχρι που ο δεύτερος Σάββας δεν έκανε τον πρώτο Σάββα πρόεδρο

  • Εύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα να δούμε τα διαχειριστικα θέματα και τα διαπροσωπικα θέματα και τα οικονομικά θέματα και τα λειτουργικά θέματα και πολλά άλλα θέματα που θα κληθειτε να διαχειριστειτε αν θα τα διεκπαιραιωνετε επιτυχώς η αν θα μπείτε στην λογική ότι οι άλλοι… Άφησαν καμένη γη…. Ωρε γλέντια που θα βιώσουν οι ομάδες αν φέρουν την “” Αλλαγη”” Ωρε γλέντια…. Καλά για το διαιτητικό εκεί βλέπω το Χάος……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.