Στο κινητό του 45χρονου δράστη με το τσεκούρι ευελπιστούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης να εντοπίσουν ευρήματα που θα ρίξουν φως στα αίτια της επίθεσης

20 Ιουλίου 2020
06:45
Κανένα σχόλιο

Στο κινητό του 45χρονου δράστη ευελπιστούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης να εντοπίσουν ευρήματα που θα ρίξουν φως στα αίτια της επίθεσης. Ελπίζουν ότι θα βρουν κάποιο βίντεο, φωτογραφίες ή και μηνύματα του δράστη που θα αποκαλύψουν το μεγάλο του μυστικό και ίσως και δείξουν και το χρόνο που σχεδίαζε να σπείρει τον τρόμο στην Εφορία Κοζάνης.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ: «Ήταν αμίλητος ακόμη και στα κρατητήρια. Δεν του πήραμε κουβέντα, και δεν απάντησε ποτέ γιατί έκανε την επίθεση. Λες και μιλούσαμε σε ντουβάρι».

Ο δράστης με το τσεκούρι εκτός από τους υπαλλήλους της εφορίας έβριζε και απειλούσε και τους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες.

Ο δράστης φέρεται να έλεγε στους αστυνομικούς: «Τώρα έχετε τα όπλα και δεν μπορώ να σας κάνω τίποτα. Κάποια στιγμή θα σας βρω και θα σας δείξω εγώ».

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» ο πρόεδρος των εφοριακών Δυτικής Μακεδονίας, περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε ο ίδιος και οι συνάδελφοι του.

Αναφέρθηκε και στην διαρροή του οπτικού υλικού όπου φαίνεται ο δράστης να χτυπάει με μανία τα θύματα του. Η δικογραφία με τα στοιχεία, για τις ιστοσελίδες που δημοσίευσαν το σοκαριστικό βίντεο θα διαβιβαστεί τη Δευτέρα 20/7 στον Εισαγγελέα Κοζάνης.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης, Μάκης Νασιάδης

Πηγή: ΕΡΤ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.