Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας: Αγώνες τένις Γ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας για ηλικίες 12-16 ετών

20 Ιουλίου 2020
14:13
Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη επιτυχία και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για το πρωτάθλημα Ε3 σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 12 και 16 ετών, που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας στις 18 και 19 Ιουλίου 2020.
Με περίπου 80 αθλητές από Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Γρεβενά, Νάουσα, Αριδαία,Βέροια, Γιαννιτσά, Καστοριά, Λιτόχωρο, Φλώρινα και άλλες περιοχές να δίνουν το παρών, παρακολουθήσαμε αγώνες τένις υψηλού επιπέδου.
Σημαντικές διακρίσεις και για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας. Ο αθλητής Άγγελος Αγγελίδης κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία των αγοριών Α12. Στην κατηγορία των κοριτσιών Κ16 την δεύτερη θέση κατέκτησε η Μάρθα Δαλαπάσχου. Ο ΟΑΠ συγχαίρει τους αθλητές του και εύχεται καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους.
Ευχαριστούμε τους αθλητές, γονείς και προπονητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευελπιστούμε να τους φιλοξενήσουμε ξανά σε νέα μεγάλα τουρνουά.

Οι νικητές και φιναλίστ σε κάθε κατηγορία ήταν:
Αγόρια 12 ετών
Νικητής: Ραφαήλ-Αντώνιος Γακόπουλος (ΣΑ Καστοριάς)
Φιναλίστ: Άγγελος Αγγελίδης (ΟΑ Πτολεμαίδας)

Κορίτσια 12 ετών
Νικήτρια:Ευθυμία Πετσούλα (ΟΑ Δεσκάτης)
Φιναλίστ:Αικατερίνη Ουσταμπασίδου (ΑΟΑ Κατερίνη)

Αγόρια 16 ετών
Νικητής: Φίλιππος Σεραφείμ (ΑΑ Νάουσας)
Φιναλίστ: Αθανάσιος Στεφανόπουλος (ΓΑΣ ΚΑΡΑΤΕ Έδεσσας)

Κορίτσια 16 ετών
Νικήτρια: Μπάτσιου Ναταλία (ΟΑ Νέστωρας)
Φιναλίστ: Μάρθα Δαλαπάσχου (ΟΑ Πτολεμαΐδας)

Ο Πρόεδρος ΟΑΠ
Ο Διευθυντής Αγώνων
Πέτρος Τσιάρας
Αθανάσιος Αραϊλούδης

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.