Επίθεση με τσεκούρι: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του 56χρονου – Σε σταθερά βελτιωμένη κατάσταση κατόπιν χειρουργικής επέμβασης η 67χρονη – Εξιτήριο από τη Νευροχειρουργική Κλινική για την 47χρονη

21 Ιουλίου 2020
11:24

 

Σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας των τριών τραυματιών που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» το απόγευμα της 16ης Ιουλίου 2020 από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο», η τελευταία ιατρική ενημέρωση για την Tρίτη 21 Ιουλίου έχει ως εξής:

Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών είναι εκτός κινδύνου και σήμερα παίρνει εξιτήριο από τη Νευροχειρουργική Κλινική.

Η ασθενής Π. Θ. 67 ετών νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) σε σταθερά βελτιωμένη κατάσταση κατόπιν χειρουργικής επέμβασης που διενεργήθηκε τη Δευτέρα από ιατρική ομάδα αποτελούμενη από γναθοχειρουργό, ωτορινολαρυγγολόγο, οφθαλμίατρο κατά την οποία έγινε καθαρισμός και διορθωτική αποκατάσταση του τραύματος στο πρόσωπο. Παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και νευροχειρουργική παρακολούθηση.

Ο ασθενής Ξ.Π. 56 ετών ο οποίος νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι διασωληνωμένος σε καταστολή σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής με βαρύτατες βλάβες στον εγκέφαλο. Η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τη ζωή του”.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.