Εορδαία: Στους δρόμους Δημοτικοί Αστυνομικοί με δίκυκλα

22 Ιουλίου 2020
12:47

Στους δρόμους βγαίνουν τις αμέσως επόμενες ημέρες Δημοτικοί Αστυνόμοι- δικυκλιστές  μετά τη σχετική απόφαση του Δήμου Εορδαίας οι οποίοι θα περιπολούν στην πόλη και στα Δημοτικά Διαμερίσματα  και θα παρεμβαίνουν όπου απαιτείται.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρη Τσίπρα πέντε Δημοτικοί Αστυνόμοι οι οποίοι δήλωσαν με αίτηση τους ότι μπορούν να χειριστούν τις μηχανές θα αναλάβουν σε δύο βάρδιες το έργο αυτό. Το 2012 ο Σύλλογος ΑμεΑ της Π Ε Κοζάνης προσέφερε, από τη δράση συλλογής των πλαστικών πωμάτων(καπάκια) τρεις δίκυκλες μοτοσικλέτες, μία στο Δήμο Κοζάνης και δύο στο Δήμο Εορδαίας, με τις δύο τελευταίες να φυλάσσονται   για οκτώ χρόνια παροπλισμένες, στις αποθήκες των συνεργείων, ενώ, και μετά  την υλοποίηση  της σχετικής απόφασης, έγιναν οι απαραίτητες τεχνικές- τεχνολογικές επεμβάσεις, ώστε να κινούνται με ασφάλεια στους δρόμους. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στη Δημοτική Αστυνομία  καταγράφεται έλλειψη προσωπικού και από τα έντεκα(11) συνολικά άτομα που υποστηρίζουν την λειτουργία της αυτήν την στιγμή ενεργό δράση έχουν μόνο οι εννέα(9), ενώ, δύο βρίσκονται σε άδεια. Προς το παρόν δεν τίθεται ζήτημα νέων προσλήψεων ώστε να πληρωθούν τα κενά, αν και η Π Ο Ε ΟΤΑ, κατά τον κ. Τσίπρα, επαναφέρει τακτικά, το θέμα της στελέχωσης όπως και εκείνο με τις προσλήψεις καθαριστριών στα Σχολεία

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

3 σχόλια

  • εδω το παραλογο με τους πολίτες ειναι οτι δεν φοραει κρανος κανενας ποτε, παρκαρουν οπου τουσ κατεβει αλλα αν μπεις στην πτολεμαιδα με 60χλμ/ωρα αντι για 50 θα σε γραψουν …

  • Ποιος δεν φοράει κράνος ρε φίλε; Ζεις στην Πτολεμαΐδα εσύ; Ελάχιστοι είναι οι οδηγοί δικύκλων στην Πτολεμαΐδα που δεν φοράνε κράνος. Πήγαινε σε μια άλλη επαρχιακή πόλη και θα καταλάβεις. Πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό στην τροχαία της πόλης, γιατί μάλλον δικό της αποτέλεσμα είναι. Είμαι οδηγός μηχανής χρόνια. Και παρκάρουν όπου να ναι, επειδή απλά δεν υπάρχει κανένα μέρος για να παρκάρεις μηχανή σωστά, εκτός από ένα μικρό μέρος μπροστά στο διφωνο που γεμίζει αμέσως. Πρέπει να γίνει κάτι για αυτό, μια οριοθέτηση μέρους από τον Δήμο. Μη μιλάς για τους δικυκλιστες σαν να είναι εξωγήινοι. Όλοι οι μηχανόβιοι είναι και οδηγοί αυτοκινήτων και πεζοί. Και το 60 είναι 60, τί να κάνουμε; Δεν είναι 50. Δεν φταίμε εμείς για αυτό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.