Eυχαριστήριο προς το Δήμαρχο Σερβίων από τον εφημέριο Ροδίτου π. Ηλία Κοντό

23 Ιουλίου 2020
13:13

Προς τον κ. Δήμαρχον Σερβίων και εν Χριστώ αδελφό – Σέρβια

Κύριε Δήμαρχε,

Με το παρόν θα θέλαμε, προσωπικά, να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τον πολύ σύντομο χρόνο που ανοίξατε την καρδιά σας και εισακούσατε την Πρόεδρο του Ροδίτη κ. Μαρία Κεχαγιά, όπως προβείτε στις απαραίτητες επισκευές, ύστερα από πολλά χρόνια εγκατάλειψης, του γηπέδου μπάσκετ, μέσα στο οποίο γυμνάζονται οι νέοι του χωριού μας.

Μετά την επέμβασή σας, το χαιρόμαστε ανανεωμένο και τέλεια αποκατεστημένο και δίκαια θα αγωνίζονται οι νέοι του χωριού μας έχοντας υπ’ όψη το ρηθέν του Αποστόλου Παύλου «εάν δε και αθλή τις, ου στεφανούται, εάν μη νομίμως αθλήση».

Ας ευχηθούμε να το διατηρήσουμε στην καλή αυτή κατάσταση, γιατί είναι εύκολο να δημιουργήσουμε και δύσκολο να διατηρούμε.

Με ευχές και ευχαριστίες

π. Ηλίας Κοντός

Εφημέριος Ροδίτου

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.