Καλλιόπη Βέττα: «Η ανάγκη για ένα ολικό σχέδιο για την αγροτική γη είναι πιο επείγουσα από ποτέ»

23 Ιουλίου 2020
14:27

 

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση, για το ζήτημα των χρήσεων αγροτικής γης.

H ερώτηση, η οποία βασίζεται στο υπόμνημα του ΤΟΕΒ Σερβίων,   απευθύνεται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αφορά το πρόβλημα που έχει παρατηρηθεί σε ορισμένες περιοχές της ΠΕ Κοζάνης σχετικά με την άρδευση και την αγροτική παραγωγή.

Η κ. Βέττα δήλωσε: «Η ρύθμιση των χρήσεων αγροτικής γης αποτελεί μια αναγκαιότητα η οποία, σήμερα, επιτείνεται από το ενδιαφέρον για χωροθέτηση άλλων επενδυτικών σχεδίων, όπως αυτά αποτυπώνονται στο υπόμνημα του ΤΟΕΒ Σερβίων. Η κυβέρνηση οφείλει, αφενός να καταθέσει ένα ολικό σχέδιο για τις χρήσεις γης και του πρωτογενούς τομέα και αφετέρου να βάλει κανόνες που να μην απορρυθμίζουν την ενιαία αγροτική παραγωγή και παράλληλα να μην περιορίζουν το δικαίωμα διάθεσης της ατομικής ιδιοκτησίας».

4 σχόλια

  • πιος θα παει να δουλεψει αγροτια???? το χρημα που βγαινει σε σχεση με τη δουλεια που χρειαζετε ειναι δισαναλογο

    • ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ, ΟΧΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ (ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΚΛΠ). ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.