Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Γιάννη Γιάτσιου με τη Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου

23 Ιουλίου 2020
15:21
Κανένα σχόλιο

Σήμερα, 23.7.2020, και στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Γιάννη Γιάτσιου, με αρμόδιους Υπουργούς και θεσμικούς φορείς, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο γραφείο της Γενικής Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρας Σδούκου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Γνώστης της δημόσιας διοίκησης, πολύπειρη στην οργάνωση και διαχείριση αναπτυξιακών προγραμμάτων, και κυρίως καταδεκτική και ολοπρόθυμη σε κάθε αίτημα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και των Γρεβενών, απ’ όπου έλκει την εκ μητρός καταγωγή της, συναίνεσε μετά χαράς σε κάθε σχεδιασμό και δράση με αναπτυξιακό και ενεργειακό περιεχόμενο (Πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ», Πρόγραμμα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων για γεωργοκτηνοτροφικές μονάδες, αναβάθμιση του δικτύου της Δ.Ε.Η., ωφέλειες μεταλιγνιτικής περιόδου, κλπ.).

Η υπόσχεσή της για διαρκή υποστήριξη και συμπαράσταση στα αιτήματα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γεωργίου Κασαπίδη και του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, Γιάννη Γιάτσιου, μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.