Σταματά τις εκδρομές προς την Κωνσταντινούπολη για όσο καιρό παραμείνει τζαμί η Αγία Σοφία

23 Ιουλίου 2020
16:26

Σταματά τις εκδρομές προς την Κωνσταντινούπολη για όσο καιρό παραμείνει τζαμί η Αγία Σοφία το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Ζορπίδης travel», όπως διεμήνυσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του γραφείου και πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, σημειώνοντας πως και «Αγία και τζαμί δεν γίνεται».

Συγκεκριμένα ο κ. Ζορπίδης είπε: «Από την Μακεδονία υπήρχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την Κωνσταντινούπολη. Από μικρό παιδί έμαθα ότι η Αγία Σοφία είναι μουσείο και όχι τζαμί. Ας το δει ο κ. Ερντογάν. Εμείς δεν θα κάνουμε τις εκδρομές μας. Όσο η Αγία Σοφία είναι τζαμί, το έχω αποφασίσει όταν ανοίξουν τα σύνορα, δεν θα κάνω εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή την περίοδο έτσι κι αλλιώς λόγω κορονοϊού δεν γίνονται εκδρομές. Η Αγία Σοφία δεν μπορεί να είναι τζαμί. Αυτό θα κάνω εγώ στη δικιά μου επιχείρηση. Δεν έχω συζητήσει με άλλους συναδέλφους μου. Εγώ δεν μπορώ να γράψω στο πρόγραμμά μου ότι θα πάμε να επισκεφτούμε την Αγία Σοφία ως τζαμί. Αγία και τζαμί δεν γίνεται!»

Πηγή: https://www.voria.gr/article/ektos-proorismon-tou-zorpidis-travel-i-konstantinoupoli

19 σχόλια

  • Αλήθεια στα Σκόπια πηγαίνει, γιατί το ίδιο σανό μας τάισε και τότε που αρνήθηκε να συμμετάσχει στην επιχειρηματική αποστολή με τον Τσίπρα, επικαλούμενος την “προδοτική” συμφωνία που μάλλον τώρα έχει κάνει γάργαρα. Κρατήστε σημειώσεις και για την Κωνσταντινούπολη, που δε θα πάει ποτέ ο Ζορπίδης όσο είναι τζαμί η Αγιά Σοφιά.

  • Ένα μπράβο είναι λίγο!!! Ας παραδειγματιστουν και οι υπόλοιποι και όχι μόνο τα ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά κ ο κόσμος. Δεν γίνεται να παμε και να δώσουμε τα λεφτά μας κ να στηρίξουμε την οικονομία των Τούρκων. Δες μας κάνουν κ λίγα τελευταία. Εμπάργκο σε κάθε τι τούρκικο.

  • Συγχαρητήρια στο Ζορπίδη, έδειξε το δρόμο.

    Τώρα δεν μένει παρά η κυβέρνηση να σταματήσει τις εισαγωγές φυσικού αερίου, ηλεκτρικού ρεύματος, χάλυβα, τηλεοράσεων, ηλεκτρονικών, αυτοκινήτων, ειδών υγιεινής, κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και ό,τι άλλο εισάγουμε από Τουρκία.

    Κι ύστερα θα ξυπνήσουμε, όνειρο ήταν!

    • ηλεκτρικών αυτοκινήτων*

      και για πες μας λιγο κυριε ανώνυμε, ποιά ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ποιες τηλεοράσεις εισάγουμε από την Τουρκία;;;

      • Το καινούργιο αγροτικό της Μερσέντες, φτιάχνεται στην Τουρκία.
        Ψάξε και θα βρεις πολλά μοντέλα.
        Εμείς ούτε αυτοκινητάκι ρεπλικα.

  • Πολύ σωστά Αγία Σοφία και τζαμί δεν γίνεται Συγχαρητήρια μακάρι να τον μιμηθούν και άλλα γραφεια

    • Ξεχνάτε ότι εκεί έχουμε ένα σταυρωμένο Πατριαρχειο, μια κοινότητα Ελληνική, μια Ίμβρο κ μια Τενεδο που μας περιμενουν. Ο Πατριάρχης μας, οι επίσκοποι εκεί κ οι ιερείς μας περνούν δύσκολα κ δεν μπορούν να μιλήσουν

      • Να μιλήσουν και τι να πουν . Καλύτερα να μην πουν τίποτε, μιλάνε και κάνουν ζημιά. Αν σαν λαός το κάναμε εμείς αυτό σε δικό τους τζαμί θα μας είχαν ρημάξει. Κανένας πλέον ταξίδι εκεί. Το σταυρωμένο πατριαρχείο το προσέχει η καλή μας Παναγία. Αρκεί και αυτοί που κατοικούν εκεί μέσα να το προσέχουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.