Η Α.Ε. Ποντίων, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Κατακαλίδη

24 Ιουλίου 2020
09:27

Η Α.Ε. Ποντίων, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Κατακαλίδη, κοινή συναινέσει.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα μας, ο Νίκος υπήρξε εξαίρετος επαγγελματίας. Ξεχώρισε για την ευπρέπεια, το ήθος και την εργατικότητα του, οδηγώντας στην κατάκτηση δύο συνεχόμενων Πρωταθλημάτων, στην Ά ΕΠΣ Κοζάνης και στη Γ´ Εθνική Κατηγορία, τα οποία συνιστούν σε σημαντικό βαθμό και δικό του δημιούργημα, σε αγαστή συνεργασία και εξαιρετικό κλίμα βεβαίως, αφενός μεν με τη Διοίκηση και αφετέρου δε με τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του στο προπονητικό team.

Οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά και με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Η οικογένεια της Α.Ε.Π. του εύχεται από καρδιάς, κάθε καλό στην προσωπική του ζωή και καλή συνέχεια στην προπονητική του σταδιοδρομία, γεμάτη επιτυχίες.

5 σχόλια

  • ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ?
    Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΛΟΓΩ ΠΤΥΧΙΟΥ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΕΠΙΣΗΣ!!!! ΦΙΛΑΘΛΕΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΣΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ 5 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.